U novoj sezoni krećem u retro stilu, pošto je to moj prepoznatljiv potpis koji njegujem već duže vremena i jako mi se sviđa .

Lijepe boje, styling, ukomponirani make up i prekrasan hair style u čokoladnim tonovima. Za ovaj Look sam koristila meni najdraža esencijalna ulja vodećeg svjetskog brenda Young Living.

Da bi mi koža izgledala mekana i glatka upotrebila sam Juvaflex ulje koje je savršeno za tonus kože lica. Zatim sam upotrebila puder brenda Becca. Svi smo upoznati da je Becca vodeći make up brend za nenadmašivi glow efekt.

Za predivne svježe obraze i sjaj na mojim jagodicama sam koristila Hour Glass Ambient glass paletu koja mi je dala prelijepi sjaj na licu. Za malo konturiranja, ali zaista minimalan, upotrebila sam Benefit Hoola Lite bronzer.

U retro stilu jedan od mojih favorita za usne je olovka ALL Dress up brenda Mac i ruž powder kiss također Mac. Nadam se da vam se svidio moj osmišljeni make up & styling.

Kroz video tutorijale snimatelja Lea Šiljica pratite nas jednom tjedno s novim lookovima i savjetima!Vole vas Maja & Leo.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime