GET THE GLOW by Maja Gašpić Banić: White Stone Make Up Look inspiriran povijesnim Splitom

U Dioklecijanovoj palači i Etnografskom muzeju koji se nalazi u njoj našla sam inspiraciju za novi make up look. Na tom mjestu sjedinjuju se naša baština iz rimskih vremena i naša hrvatska baština. Mi smo oblikovali bijeli brački kamen, baš kao što je i on oblikovao naš karakter. U tom prožimanju živimo, radimo, stvaramo i uživamo. To je naše bogatstvo koje nas čini posebnima. Iz toga izvire naša kreativnost i snaga.


Kako bih kreirala ovaj zadivljujući White Stone Make Up Look koristila sam Nyx Jumbo olovku za oči u bojama suprotnim od kameno brončane da istaknem moje smeđe oči i kestenjastu kosu. Tada sam stavila prstom na moj kapak pot od Mac-a u indijskoj boji drveta.

Da bih dovršila moje smeđe oči, koristila sam raspršenu paletu sjenila od Lorac cosmetics i pomiješala četkom prema gore i dolje. Kako bih istaknula oči, koristila sam Sephora maskaru. Da bih dobila sjaj u ovom zadivljujućem make up looku stavila sam moje omiljene Hourglass Paleta i Mac Peach Face Compact.

Da bih imala prekrasne i zdrave obraze, koristila sam Nars Orgasm kremu u sticku. Volim Urban Decay tekuće sjenilo, posebno u boji chem trail. Nevjerojatno dobro izgleda! Za usne sam koristila Mac Lip Conditioner kako bih imala glatke i lijepe usne. Nakon toga sam koristila boju vina kako bih popunila usne olovkom i stavila ruž za usne Mac Yon Crash. Voilà! Spremna sam za uživanje i traženje nove inspiracije u šetnji kroz kamenu staru gradsku jezgru mog Splita.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0