Game Of Thrones će se snimati i na Murteru?

Iako piše da je informacija službeno potvrđena, načelnika Općine Murter-Kornati još nitko o tome nije obavijestio

– Kao što je već poznato, zadnja sezona serije Game of Thrones trenutno se snima u Hrvatskoj. Snimanje serije već je itekako doprinijelo promociji Hrvatske budući da milijuni ljudi dolaze u Dalmaciju da bi vidjeli lokacije na koje su služile kao set. Snimanje zadnje sezone već je počelo u Dubrovniku, a službeno je potvrđeno da se set uskoro seli na otok Murter. Još se ne zna koje scene će biti tamo snimane, no budući da je otok poznat po prelijepom krajoliku, za očekivati je da će ekipa snimiti puno vanjskih scena – prenosi Šibenik.in.


Iako, dakle, piše da je informacija službeno potvrđena, načelnika Općine Murter-Kornati još nitko o tome nije obavijestio.

– Stvarno nemam pojma hoće li se Game of Thrones snimati u Murteru, ali nadam se da bi to mogla biti istina. Poslat ćemo produkciji slike Kornata i najzanimljivijih lokacija na otoku i pozvat ćemo ih na suradnju. Ta serija ima jako puno fanova na Murteru, vidjeli ste i sami sad na maškarama kako smo dobro napravili željezno prijestolje – kazao je Turčinov.

Po svemu sudeći, čini se da je portal nasjeo na nedavnu objavu na Facebook stranici Turističke zajednice Murter-Kornati koji su prije dva dana uz fotografiju željeznog prijestolja kojeg su maštoviti Murterini izradili za Murterske bake, napisali da je službeno potvrđeno kako se serija snima i u Murteru, piše Šibenik.in.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0