FOTOKLUB U petak se otvara 14. Splitska.tiramola

Količina i kvaliteta prijavljenih fotografija predstavljale su ugodan izazov splitskom fotografu Vicku Vidanu koji je birao ovogodišnji postav izložbe

14. izložba mladih fotografa “Splitska.tiramola” otvorit će se ovog petka, 13. prosinca 2019. u 20 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split (Marmontova 5).


Izložbu fotografija “Splitska.tiramola” prije 14 godina pokrenula je Udruga za promociju kulture mladih Splitski portal i od početka ima sasvim jednostavan koncept. Sve izložene fotografije su snimljene u Splitu, a autori na dan otvaranja još uvijek nisu proslavili 30. rođendan. Izložba je s vremenom prerasla u pravi mali fotopokret, pa se tijekom godine znaju čuti komentari kako je baš ta fotografija “idealna za Tiramolu”.

Količina i kvaliteta prijavljenih fotografija predstavljale su ugodan izazov splitskom fotografu Vicku Vidanu koji je birao ovogodišnji postav izložbe.

“Splitska.tiramola” i ovog puta ima humanitarni karakter, jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe uz dozvolu autora prodavat će se na 19. humanitarnoj akciji “A di si ti?” udruge “MoSt”, ispred HNK 14. prosinca 2019., u sklopu koje se već tradicionalno u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke.

Izložba je realizirana uz financijsku potporu Grada Splita, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Županije Splitsko-dalmatinske, a možete je pogledati do 28. prosinca.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime