Farmeri i farmerica poslali kući prve kandidate: ‘Žao mi je što je nisam izbacio i prije’

Pred farmerima i farmericom su bile neke teške odluke

Farmerica Rasema svoje je momke odvela na izlet u botanički vrt, no pažnju joj je prvo privukla ljuljačka. ”Kad smo je posjeli na ljuljačku i počeli ljuljati, ona se pretvorila u djevojčicu od 15 godina”, komentirao je Zvonko.


Farmerica je na umu ponovno imala modnu reviju, ali ovaj put momci su morali odjenuti ličku narodnu nošnju. ”Željan je zaista zgodan, njemu je najljepše stajala… A i Zvonku, da ne govorim, pogotovo”, dala je svoj sud, piše RTL.

A nakon zabave, vrijeme je za prva izbacivanja. Prije odluke, Rasema je svakom kandidatu otvoreno odlučila reći što joj kod njih smeta. Zvonku je zamjerila da se previše ponaša kao gazda u njezinoj kući, Josipu da je prezatvoren, a Željanu ipak još jednom ponovila preveliku razliku u godinama.

”Da možeš u dva dana ostariti dvadeset godina, možda bih i razmišljala… Predivan si dečko”, komentirala je farmerica te upravo Željana odabrala kao kandidata koji prvi napušta njezino imanje, a on je priznao da je to i očekivao.

Kao nagradu za pobjedu u berbi grožđa, Dragan je Kristini pripremio malo iznenađenje – romantični piknik, no teške teme bile su neizbježne.

”U kući mi je napeta atmosfera, mislim da me cure ogovaraju i da Dijana glumi”, priznala je farmeru.

”Kakav sam ti ja kao muškarac”, zanimalo je dalje Dragana. ”Činiš mi se OK, ali moram steći vjeru i povjerenje”, priznala mu je.

Marijan je svoje dame odveo na tvrđavu s predivnim pogledom, no i pred njim je bila odluka o prvom izbacivanju.”Već sam odlučio koga ću izbaciti”, priznao je Marijan, a Bahra i Mara bile su složne u mišljenju da kući odlazi Radmila. Upravo to izrekao je i farmer te se pozdravio s Radmilom.

”Oni su za mene prekriženi, više ne postoje”, zaključila je.

”Mislim da je iznenađena jer bila je toliko sigurna u sebe da će ostati živjeti sa mnom… Gurala se malo previše”, otkrio je Marijan.

Poljupci u gepeku

Neven je za Samantu imao poseban plan – otkriti joj sve čari vožnje u gepeku.

”Za ostale djevojke ne znam gdje su bile, ali meni je bilo dovoljno da sam bio sa Samantom u gepeku”, otkrio je farmer, a i Samanta je bila oduševljena. Adrenalinska vožnja završila je vrućim poljupcima.

”Posebna vrsta romantike. Definitivno preporučujem ljudima poljupce u gepeku”, zaključila je Samanta.

U Brštanovu su Janja i Suzi od jutra zauzele Zoranovu kuhinju, a Renata je ostala spavati, požalivši se na migrenu, a kasnije se odlučila i rashladiti u bazenu, piše RTL.

A upravo je na bazen Zoran odlučio povesti djevojke kako bi jednu od njih izbacio. ”Primijetila sam da Renate nema nigdje pa mi je to bilo malo čudno”, komentirala je Janja.

”I onda sam je našao na bazenu s kišobranom”, prisjetio se Zoran.

”Ja danas ispadam tisuću posto”, komentirala je Renata, no farmer joj je, na opće iznenađenje, ipak odlučio dati drugu šansu za razgovor i opravdanja.

”Ja je ne bih zadržala više ni minute”, odlučne su bile ostale Zoranove dame.

Treba znati uživati

Na Raseminu imanju i dalje nema odmora pa je za Zvonu i Josipa pripremila nove zadatke. Farmerica ih je dočekala s jutarnjom kavom, a Josip joj je poklonio cvijet.

”Josip se počeo truditi, ali presporo”, smijala se lukavo Rasema.

”Ovdje je u Lici takav običaj… Kad žena nešto lijepo učini za svog čovjeka, on joj isto na neki način udovolji”, nastavila je, a dogovor je prvo pao na češljanje kose i masažu dlanova.

Već nakon samo nekoliko sekundi Rasema je jasno pokazala koliko uživa.

”Masaža svakog opušta, a na nju, vidim, djeluje puta dva”, kazao je Zvonko.

”Da je tako često, bilo bi dobro”, zaključila je Rasema.

Mara se ispričala

A u Istri, nakon nekoliko dana svađe, Bahra i Mara odlučile su zakopati ratnu sjekiru kako bi barem na Marijanov rođendan dan provele u miru i slozi. No prije svega, na tapeti se našla Radmila kojoj su najviše zamjerile lijenost, ali i preveliko dosađivanje farmeru.

”Marijan je ruža, a Rada je trnje… Jer ona ga je toliko gušila da je čovjek, kad je ona otišla kući, napredovao, živnuo”, u svom je stilu komentirala Bahra.

”Ja se ispričavam ako sam te jučer uvrijedila, nagla si bila… A nisam ti ništa loše rekla jer ništa loše nisam mislila”, Mara je odlučila prijeći na stvar.

”Ja ću prihvatiti tvoju ispriku… Znaš me tko sam i kakva sam. Meni ne pripadaju ‘narječnici’ da sam zaostala… Ljubazno ću te zamoliti da naša suradnja bude jako dobra”, ljubazno je Bahra odgovorila Mari pa dodala čim je ova izašla iz sobe, ”Ma možeš misliti kako ću prihvatiti ispriku… Ali, eto, radi reda!”

A najmlađi farmer Neven svojim je trima damama odlučio predstaviti stare zanate i pokazati im kako funkcionira tkalački stan.

”Meni je to užasno dosadno”, nije bila impresionirana Samanta. A nakon tkanja, bilo je vrijeme za isprobavanje narodnih nošnji. Na maloj modnoj reviji najnižu ocjenu dobila je Marijana, što joj nije najbolje sjelo.

”Ispalo je kao da se sprda sa mnom tamo… Dobijem najmanju ocjenu, a zapravo sam najljepša tamo u narodnoj nošnji”.

Druga prilika?

Zoran je Renatu odveo na Klišku tvrđavu kako bi joj dao priliku da se iskupi, no ona je to zamislila potpuno drugačije: ”Pristala sam na razgovor da ja njemu kažem što imam!”

Farmer je kritizirao njezine radne navike, a ona je njemu zamjerila prigovaranja. Zajednički jezik nisu uspjeli naći.

”Ja više ne želim ni sekunde biti na tvojoj farmi”, zaključila je Renata, a farmer ju je mogao samo pozdraviti. ”Žao mi je što je nisam izbacio i prije”, dodao je pa priopćio vijesti Suzi i Janji.

Najtežu odluku dana još je morao donijeti samo Dragan.

”Mislim da će ostaviti Dijanu jer mu se ulizuje i radi po kući”, otkrila je Kristina, a Olja je otkrila da ju je farmer pozitivno iznenadio.

Dragan je prvu krunu dodijelio Dijani, a zatim odlučio da ostaje i Olja. Kristina je njegovu odluku podržala, dodavši da je i htjela izaći.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
6
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
5
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime