Na završnoj večeri 59. Splitskog festivala koja je održana u subotu, apsolutnu pobjedu, odnosno prvo mjesto glasovima žirija i publike, odnijeli su Tedi Spalato, Goran Karan i klapa sveti Juraj s pjesmom “Kuća naše pisme”.

Nakon dodjele nagrada, Tedi Spalato je popričao s novinarima.

– Napravili smo nešto iz duše i radujem se tome – kazao je Spalato. Na pitanje koja mu je nagrada draža, ona od žirija ili ona od publike, kazao je da su mu jednake.

– Bez publike nema ni pjesme, jer ona je namijenjena publici, ali isto tako, velika je radost kad ti struka da priznanje – objasnio je.

Na pitanje novinara kako komentira izjavu Mladena Grdovića, koji je Spalatu, Karanu i klapi sveti Juraj prognozirao pobjedu i prije nego su zapjevali, kazao je da ga nagrade baš i toliko ne zanimaju, koliko ga zanima sama pjesma. Novinar je upitao je li natjecanje možda namješteno, na što je Spalato odmahnuo glavom. No ne i Goran Karan, koji se odlučio malo našaliti s novinarima. Zašto Karan smatra da je cijeli festival namješten provjerite u videu.

 1 KOMENTAR

  1. A sta bi ti Grdovicu pobjedu…..a pivas uvik.istu pismu koji.megaloman i.egoist…treba ukinit nagrade bitno je sudjelovati

Comments are closed.