Tri, dva, jedan – otkucalo je podne i počelo je!
Subota je bila dan D! Svi akteri koji su se zatekli u Olive Tree udarali su fotke i videa - zarazno magične atmosfere kojom je dirigirao resident A. Jakir, a kraljica sound-a i visuala bila je Petra Hrnjak Skroza raširivši svoja krila, vješto obojivši house zvukom violine.
Olive Tree i Roof 68 za ovaj advent su pripremili hrpu okusa, mirisa i zvukova upakiranih u adventsku priču u kojoj je hedonizam na n-toj potenciji. Nismo odoljeli te smo prošetali kroz gastro vodič Oliva i Roofa „Finally it's Christmas time“ i pogađate – probali smo sve!
Krenimo redom, Kobaja nas je privukla na prvu što svojim opisom ( nude je s kiselim kupusom i senfom), a što cijenom od 19 kn; na stolu se našao i Buncek burger, a rado smo i zamazali prste s BBQ krilcima za 18 kn.
Nakon reda slanog, na red je došlo i slatko, jedva smo se dočekali u Splitu baciti na kraljicu knedla – german knedlu! Slatkog nikad dosta pa smo naravno zgriješili i cupcake-om i Božićnom kuglicom, e da – cijene slatkog su također fer i pristupačne, od 13 do 22 kn.
A GUC? Nismo mislili – al zalomilo se nekako, jer pogled nam je stalno bježao na zlatni meni s rumom, whiskey citrus punčom i kuhanim vinom – pretpostavljate bilo je red jednog, red drugog…pa svega još po malo! Olive nas je još jednom uvukao u svoj vrtlog i pogodio totalni bit užitka.
Subota je bila tek uvertira blagdanskom tulumarenju jer Yellow Apple najavljuje niz eventova „Nemoj nikom reć“, „Kissing warm up“, „Por Que No“ ; iznenađenja iz ove entertainment tvornice ne prestaju - što reći nego evala!