Volite vožnju, ali je izbjegavate u kasnijim večernjim satima? Jedan od razloga zasigurno bi mogla biti i vaša neuvjerljiva svjetla na automobilu. Na sreću, vaši problemi s ovim žaruljama postaju prošlost. Upoznajte proizvod, koji je plod domaće pameti i vještih ruku…

Automobilski proizvođači zadnjih godina prezentirali su pravu revoluciju kada su svjetlosne tehnologije u pitanju. Tim putem krenuo je i domaći proizvođač žarulja – Erfolg LED. Radi se o potpuno novom pristupu u pogledu svjetlosnih sklopova, koji je kod domaćih vozača već naveliko prihvaćen.

Iza Erfolg LED žarulja zapravo stoji progresivna tvrtka mladih ljudi, koja svojom vizijom mnogima olakšava naporne noćne vožnje. Ne treba zaboraviti pri tome ni faktor sigurnosti, koji je u ovom slučaju podignut na još višu razinu. Studiozni pristup doveo ih je do srži problema i postizanja efekta svjetlosnog snopa, na koji danas ni najstroži djelatnici na tehničkom pregledu nemaju što prigovoriti, uz strogo definirane pravilnike.

Osim što kao krajnja prednost donosi više sigurnosti, važno je spomenuti da se s njezinom ugradnjom zadržava i originalni “light pattern” donosno oblik snopa svjetla, a premda je intenzitet svjetla kod nje jači, ona znatno manje bliješti od originalne halogene žarulje, odnosno kod nje nema neugodnog “glarea”.

Erfolg LED svjetla danas povezujemo s premium kvalitetom. Moguća je njihova ugradnja na sve vrste motornih vozila (motocikli, automobili, kamioni), a vrlo je važno napomenuti po korisnika, kako se ništa na samom faru ne mijenja. Dakle, tehnički on ostaje kao što je i bio prije ugradnje, a Erfolg kratka i duga LED svjetla preuzimaju zadatak od dosadašnjih halogenih sijalica.

Doista, bez ustručavanja možemo reći, njihov efekt u noćnim uvjetima odmah ostavlja dojam kvalitete, učinkovitosti, jačine osvjetljenja i pouzdanosti. Važno je napomenuti kako drugim sudionicima u prometu iz suprotnog smjera, Erfolg LED svjetla ni najmanje ne smetaju.Jamstvo na proizvode u trajanju od 2 godine dobivate prilikom ugradnje kod servisnih partnera Erfolg LED žarulja, koji su smješteni širom Hrvatske.

Erfolg LED svjetla, inače, rezultat su hrvatskog dizajna i projekta – cijelu priču pokrenuo je domaći poduzetnik Slaven Mršić – baze im se proizvode u Kini, a sami se proizvod sklapa kod nas, dok mu se elektronički kontroler razvija i sastavlja na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Facebook stranica Erfolg LED

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime