Erceg o ždrijebu EL: Potencijalne suparnike resprektiramo, ali u ovom trenutku o njima još ne razmišljamo

"Želimo i u prvenstvo krenuti pozitivnim rezultatom kao i u europskom dijelu natjecanja"

Hajduk je danas izvukao potencijalne protivnike u trećem pretkolu Europske lige. Tako će Bijelu, ako zadrže prednost nad Levskim i u drugoj utakmici 20. srpnja, igrati protiv boljeg iz ogleda Brøndby-VPS Vaasa. Hajduk je jučer u Dugopolju savladao Bugara rezultatom 1:0 u prvoj utakmici drugog pretkola. Spomenimo i da je danski Brøndby slavio 2:0 u prvom susretu s Fincima.


Ždrijeb je prokomentirao krilni napadač Hajduka, Ante Erceg.

– Potencijalne suparnike resprektiramo, ali u ovom trenutku o njima još ne razmišljamo. Sinoć smo pobijedili Levski, a već danas smo taj dvoboj trebali gurnuti u drugi plan i potpuno se posvetiti onome što nas očekuje u nedjelju na Maksimiru. Puna nam je koncentracija usmjerena prema dvoboju s Lokomotivom, želimo i u prvenstvo krenuti pozitivnim rezultatom kao i u europskom dijelu natjecanja – prokomentirao je ždrijeb napadač Hajduka Ante Erceg te dodao:

– Od ponedjeljka ćemo se ponovno u potpunosti posvetiti gostovanju u Bugarskoj i našem cilju, prema kojemu smo krenuli prvim korakom nakon važne jučerašnje pobjede na otvaranju sezonu. O nekim idućim utakmicama možemo razmišljati tek nakon povratka iz Sofije. Idemo korak po korak, u svakoj utakmici nam je cilj jednak – s optimizmom prema idućim obvezama govori napadač Bijelih.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0