Ella Dvornik trenutno boravi u Istri, gdje se sa suprugom Charlesom Pearceom bacila u potragu za novom nekretninom. No, sudeći prema najnovijoj objavi, vikend ne prolazi glatko jer se najpoznatija hrvatska influencerica razboljela, a od pratitelja je čak zatražila preporuku za otorinolaringologa.

“Trenutno se nalazim u Istri, gledamo kuće i svašta nešto. Charles je složio Excellicu s nekretninama. Ima ih preko 40, pa držite fige da preživimo ovaj vikend. Ja sam se opet razbolila, no ovaj put imam i upalu uha i dosta me boli. Zaboravila sam na tu bol još od djetinjstva. Ako imate preporuku za nekog otorinolaringologa u Istri javite mi jer kombinacija pun nos, upala uha, bolno grlo je poprilično frustrirajuća u ovim zadnjim mjesecima trudnoće. Oka nisam sklopila. Kako ste vi? Jel i vas opet čopila viroza? Šaljemo pozdrave iz Poreča , najviše našoj Piki koja uživa s bakom. Slikica je stara kad je Piki bila sumo bebač”, napisala je Dvornik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Evo jedan throwback s updateom 🙂 Trenutno se nalazim u Istri, gledamo kuce i svasta nesto. Charles je slozio excellicu s nekretninama 😂 ima ih preko 40, pa drzite fige da prezivimo ovaj vikend. Ja sam se opet razbolila, no ovaj put imam i upalu uha i dosta me boli 😏 zaboravila sam na tu bol jos od djetinjstva. Ako imate preporuku za nekog otorinolaringologa u istri javite mi jer kombinacija/pun nos/ upala uha/ bolno grlo je poprilicno frustrirajuce u ovim zadnjim mjesecima trudnoce. Oka nisam sklopila. Kako ste vi? Jel i vas opet copila viroza? Saljemo pozdrave iz Poreca , najvise nasoj Piki koja uziva s bakom :))) slikica je stara kad je piki bila sumo bebac :)))

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)Podsjetimo, Ella Dvornik obožavatelje je zabrinula i jučer, kada ih je obavijestila da je s novim automobilom doživjela prometnu nesreću. Incident se dogodio za vrijeme tehničkog pregleda, kada se osoba koja je izlazila s parkinga zabila u njih. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

 


2 KOMENTARI

Comments are closed.