EKSKLUZIVNI VIDEO Ovako je izgledala ugradnja predzadnjeg segmenta Pelješkog mosta, večeras će hrvatski teritorij biti spojen

Podizanjem zadnjeg, 165. segmenta čelične rasponske konstrukcije Pelješki most bit će u potpunosti spojen od Komarne do Brijeste

Danas nas očekuje svečanost povodom spajanja Pelješkog mosta u njegovoj punoj duljini od 2,4 kilometra.


VEČERAS VELIKA SVEČANOST Dovršava se Pelješki most, Hrvatska će napokon biti spojena

Podizanjem zadnjeg, 165. segmenta čelične rasponske konstrukcije Pelješki most bit će u potpunosti spojen od Komarne do Brijeste, a to će označiti dugo očekivano povezivanje teritorija Republike Hrvatske.

Tako će večeras u most biti integrirano njegovih posljednjih 18 metara.

Središnja svečanost održat će se u večernjim satima između 23 sata i ponoći na gradilištu Pelješkog mosta, a svoje dolazak je među brojnim uzvanicima najavio i premijer Plenković.


– Hrvatska će time riješiti pitanje staro više od 300 godina, most je prekrasan. Veselim se što ćemo od iduće godine moći putovati do Dubrovnika kroz hrvatski teritorij, to je zajedničko postignuće svih. Ja zahvaljujem svima koji su dali doprinos i baš će svi biti pozvani kada bude otvaranje, a sada bi bilo dobro da se ovi grintavci ne sekiraju, rekao je premijer Andrej Plenković.

U međuvremenu smo snimili noćašnje postavljen predzadnjeg segmenta Pelješkog mosta…Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime