Samuel Eduok postigao je pobjednički pogodak u pobjedi Bijelih protiv Lokomotive. Mijo Caktaš je u 28. minuti susreta poslao jednu dugu loptu prema Josipu Juranoviću, branič gostiju uspio je samo skrenuti, što je iskoristio Eduok koji je u sprintu pretrčao Kolingera, sjurio se prema vratima i postigao pogodak pored nemoćnog Grbića.

– Utakmica je bila teška i želim zahvaliti cijeloj momčadi na borbi do kraja za tri boda. Najvažnije za nas je da pobjeđujemo, a kao napadaču uvijek mi je drago postići pogodak.

Sretan sam, vidite da igramo dobro, stvaramo puno šansi i idemo tako dalje – istaknuo je strijelac jedinog pogotka nakon utakmice.
2 KOMENTARI

  1. Mediji pišu da je Hajduk došao do pobjede uz puno muke, međutim istina je da je Hajduk potpuno razvalio vrlo dobru Lokomotivu, 80 minuta dominirao je Hajduk, tek zadnjih 10 minuta pripada Lokomotivi. Lokomotiva je nakon crvenog kartona navalila u napad ali ništa posebno nisu napravili. Koliko sam vidio crveni karton se dogodio zbog nepažnje Radića, pobjegao mu je protivnički napadač kojeg je na kraju srušio Mujakić. Mediji hvale Mujakića, međutim mene zanima da li je on namjerno ili slučajno napravio prekršaj za crveni karton, to je jako bitno jer u nekoliko situacija jedan na jedan nije pokazao baš preveliku sigurnost, naredne utakmice će pokazati da li je on zaista kvalitetan stoper ili promašaj.

Comments are closed.