ECA i Hajduk u travnju organiziraju konferenciju u Splitu!

U Split dolaze Benfica, Athletic Club i mnogi drugi

ECA, u suradnji sa svojim članom, HNK Hajduk Split, organizira konferenciju o strukturi nogometnih klubova koji su u vlasništvu članova. Konferencija pod nazivom ‘‘Socio’ Membership Structure: From strategy to implementation, management and practice” održat će se 10. i 11. travnja u Splitu.


Posvećena pružanju informacija i znanja klubovima koji su članovi udruge i općenito široj industriji nogometnih klubova, ECA će u suradnji s HNK Hajduk Split, uz suorganizatore Naš Hajduk i LTT Sports, održati konferenciju na kojoj će biti predstavljen detaljan pregled takozvanog “socio” modela. Cilj konferencije koja će se održati u hotelu Le Méridien Lav u Splitu je razmjena znanja i najbolje prakse o strategiji i implementaciji u rad nogometnih klubova u vlasništvu članova, piše Hajduk.hr.

Svi nogometni klubovi, neovisno jesu li upravljani po “socio” modelu ili su u privatnom vlasništvu, pozvani su na ovaj događaj kako bi saznali više o prednostima i izazovima s kojima se susreću klubovi orijentirani prema članovima i navijačima.

ECA je svjesna da ne postoji jedinstveno rješenje kad je u pitanju upravljanje klubovima koji su članovi organizacije. S obzirom na raznovrsne načine upravljanja u klubovima članovima ECA-e, ova konferencija će pružiti platformu klubova upravljanim “socio” modelom kako bi podijelili svoja iskustva, navodeći što drugi mogu naučiti na temelju specifičnosti takvog modela. Zajedničko stajalište ECA-e i HNK Hajduk Split je da zbog prirode “socio’” modela, a s obzirom na uključenost navijača i njihove neprofitne financijske prakse, klubovi iz svih organizacijskih struktura mogu imati koristi od znanja u područjima kao što su uključivanje zajednice i navijača, komunikacija i dugoročne financijske održivosti.

Dvodnevna konferencija uključuje različite prezentacije i seminare o najboljim praksama u izradi strategije i implementacije u nogometne klubove upravljane “socio” modelom, a sve uz analize i primjere klubova SL Benfica, Athletic Club, domaćina HNK Hajduk Split te drugih europskih klubova.Službeni program i detalji o događaju bit će objavljeni u narednih nekoliko tjedana.

ECA i HNK Hajduk Split sa zadovoljstvom pozivaju sudionike na ovaj događaj koji će tijekom dva dana svima zasigurno pružiti mnogo novih informacija.Dobrodošli u Split!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0