Dvoje ozlijeđenih: Prometna nesreća samo dan nakon otvaranja obilaznice

Trebalo je manje od 24 sata da se na novootvorenoj vodičkoj obilaznici, koju je sinoć u promet pustio premijer Andrej Plenković, dogodi nesreća

Trebalo je manje od 24 sata da se na novootvorenoj vodičkoj obilaznici, koju je sinoć u promet pustio premijer Andrej Plenković, dogodi nesreća.


Do sudara koji se danas oko 11,35 sati dogodio na križanju magistrale i novootvorene vodičke obilaznice došlo je jer je automobil Škoda Fabia oduzeo prednost teretnom vozilu marke Renault, doznajemo u Operativno-komunikacijskom centru policijske uprave Šibensko-kninske.

Već na jučerašnjem otvaranju mogle su se čuti kritike građana kako obilaznica nije napravljena dobro, a odmah ih je demantirao Josip Škorić, direktor Hrvatskih cesta kazavši kako je projekt obilaznice prošao sve uvjete i strogu kontrolu Europske komisije koji su posebno valorizirali aspekt prometne sigurnosti.

– Znala sam da će ta zaobilaznica stvarati probleme i izazivati nesreće. Prvo, jako je nezgodno priključiti se sada iz Vodica na magistralu, a drugo, čini mi se da su prometni traci preuski. Uopće mi nije jasno zašto zaobilaznica ima toliko zavoja i kako nisu iznašli neko logičnije rješenje. Ovako će se samo stvarati gužve i nesreće pri uključivanju i isključivanju sa zaobilaznice. Jutros mi je prošlo kroz glavu da će biti više nesreća na toj zaobilaznici nego na famoznom vodičkom rotoru – rekla je za ŠibenikIn Vodičanka koja svakodnevno putuje u Šibenik na posao.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0