DVD Vranjic bogatiji za dva nova vozila. Gradonačelnik Ninčević solinskim vatrogascima obećao garažu i status javne vatrogasne postrojbe

Zapovjednik DVD-a Vranjic, Nikola Perajica, ujedno i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Solina, uputio je zahvalu Gradu bez čije pomoći ne bi dosegli današnju razinu vrhunske prostorne i materijalne opremljenosti

DVD Vranjic ima razlog za zadovoljstvo, stigla su im čak dva nova vozila.


– Čast mi je biti uz naše vatrogasce, ljude koji u svako doba dana i noći spašavaju naše živote i imovinu, bez obzira na vremenske uvjete.

Grad Solin godinama novčano pomaže i DVD Solin i DVD Vranjic, i došlo je vrijeme kada je taj novac pretvoren u nova vatrogasna vozila – kazao je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević prilikom primopredaje vozila koja je danas blagoslovio vranjički župnik, don Ivan Matković.

Navalno vozilo, vrijedno oko 1,250 milijuna kuna financirao je Grad Solin, a auto košaru, vrijednu cca 600.000 kuna, DVD Vranjic iz sredstava društva.

Zapovjednik DVD-a Vranjic Nikola Perajica uputio je zahvalu Gradu bez čije pomoći ne bi dosegli današnju razinu vrhunske prostorne i materijalne opremljenosti. Gradonačelnik im je obećao da će Grad nastaviti ulagati u vatrogasce vrlo skorim (nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa) početkom gradnje garaža za potrebe DVD Solin, te započeti razgovore s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom kako bi se uspostavila i profesionalna javna vatrogasna postrojba.

– Radujem se i skorom dolasku vatrogasnog vozila u DVD Solin, sa željom da i jednima i drugima vozila budu ispravna, ali što manje u upotrebi, te uz povjerenje u stari vatrogasni pozdrav “Vatru gasi, brata spasi!” – poručio je Ninčević.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime