DVA DANA KLAPSKOG ŠUŠURA 18. večer klapa debitanata u Bolu

Za prolaz u izlučne večeri borit će se ukupno jedanaest klapa, od kojih čak sedam ženskih

U petak, 8.lipnja, u Bolu na Braču održat će se 18. Večer klapa debitanata. Riječ je o natjecateljskoj večeri s kojom službeno započinje ovogodišnji 52. Festival dalmatinskih klapa Omiš. Za prolaz u izlučne večeri borit će se ukupno jedanaest klapa, od kojih čak sedam ženskih – Užanca (Lopar), Iskre (Delnice), Divna (Trpanj), Bura (Čitluk), Luše (Split) te Sorelo (Zagreb).


Od muških klapa na Večeri debitanata nastupit će Gradec (Zagreb), Concordia (Međugorje), Idro (Zadar) te Duare (Zadvarje).

O najboljima će odučiti stručno ocjenjivačko povjerenstvo u sastavu mag.art. Marijo Krnić, prof. Ivana Šutić te Branko Terze, a svoje nagrade dodijelit će i publika.

Večer klapa debitanata počinje u 21 sat u Teatrinu ‘Dva ferala’ u kojem će se i sutradan (subota) održati Revijalni koncert klapa s početkom u 20.30 sati.

Svi ljubitelji klapske pjesme imat će priliku i kupiti svoj primjerak monografije ‘Festival Dalmatinskih klapa Omiš 1967. – 2016.’ na promociji koja će se održati također u subotu, u Domu kuture u Bolu s početkom u 11 sati.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime