Duvnjak: Smatram da smo spremni za velike stvari

Moramo doći na teren i šezdeset minuta baciti se na glavu - kaže Domagoj Duvnjak uoči prve utakmice na Svjetskom prvenstvu


Još samo jedan dan ostao je do odlaska hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Egipat koje počinje u srijedu, 13. siječnja 2021. godine.


Prva postaja izabranika Line Červara bit će Aleksandrija, a protivnici Japan, Katar i Angola. Atmosfera u hrvatskim redovima je sjajna, a prva utakmica protiv Japana, 15. siječnja 2021. godine, očekuje se s nestrpljenjem.

Uoči puta u Egipat, legendarni izbornik Lino Červar i kapetan Domagoj Duvnjak najavili su Prvenstvo.

“Mi smo tu da rušimo barijere”

– Mi smo tu da rušimo barijere. Uvijek mislimo ono najbolje što se može i nikad ne tražimo alibi. Iza nogometa, imamo najveću publiku, najbrojniju publiku i oni znaju da li smo se mi borili, njih ne možeš prevariti.

Lino Červar: Možemo biti hit prvenstva!

Nakon djevojaka, opet imamo jednu mušku, jaku reprezentaciju. Imamo godinu rukometa iza nas. Znam da u Egiptu neće biti puno naših ljudi, još ako budemo opravdali svojim ponašanjem i igrom, onda ne sumnjam da ćemo biti hit – kaže Lino Červar, izbornik muške seniorske reprezentacije,

I kapetan Domagoj Duvnjak je optimističan. U tom duhu, ali i s oprezom, najavljuje Svjetsko prvenstvo.– Mislim da je najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu, ponavljamo se svake godine. Tako da opet kažem, utakmica po utakmica. Prvi protivnik je Japan, pogledali smo već par videa, igraju nezgodnu 3-3 obranu. Mi jesmo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu

Domagoj Duvnjak: Poruka navijačima – mi igramo za vas, vi budite uz nas!

Moramo doći na teren i šezdeset minuta baciti se na glavu. Definitivno nije lako igrati pred praznim tribinama, jer svaki sportaš je navikao da nas nose navijači.

Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a dokud ćemo dogurat ćemo vidjeti. Mi igramo za vas, vi budite uz nas! – kaže Domagoj Duvnjak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime