Gradsko vijeće Grada Zadra donijelo je na svojoj posljednjoj sjednici Odluku o izborima za mjesne odbore koji će se održati u nedjelju, 9. prosinca.

Ono što se pouzdano zna jest da dvojica najpoznatijih predsjednika Mjesnih odbora to više neće biti nakon izbora. Duje Stanišić u javnosti je bio najprisutniji kao predsjednik MO Petrčane, a poznat je i široj hrvatskoj javnosti kao sudionik showa Hrvatska traži zvijezdu, ali i kao tenor najpopularnijih hrvatskih klapa.

On je izabrao svoje obrazovanje: već godinu dana studira operno pjevanje u Beču iz kojeg je potvrdio da se neće i ne može kandidirati.

Na svom Facebook profilu objavio je ovaj status:

– Jučer je izašao članak u Zadarskom listu i moram kazati da smo se novinarka i ja krivo razumjeli. Zbog toga što sam u Austriji ne mogu prihvatiti bilo kakvu ozbiljnu ulogu poput vijećničke ili koordinatorske u Mostu nezavisnih lista, ali ću biti dio Mosta i pomoći organizacijski koliko budem mogao. Ekipa Most u Zadru su časni ljudi i dok god se budemo nesebično davali Zadru i Hrvatskoj, a za to ne tražimo ništa zauzvrat, borit ćemo se za bolje sutra bez ovih lopova. Živili – napisao je Stanišić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime