Dubrovački predsjednik Mladeži HDZ-a blokirao most zbog vjenčanja

Bez obzira na gužvu palili su baklje i pjevali

“Lijepo ime Pero, Pero, Bog ga živio. Mnogo ljeta sretan bio, bio, mnogo ljeta živio.”


Pjevali su to u subotu veseli svatovi mladoženji, inače predsjedniku Mladeži dubrovačkog HDZ-a i gradskom vijećniku Peri Milkoviću, nasred dubrovačkog Mosta “Dr. Franja Tuđmana”, pišu 24sata.

Povorka okićenih automobila formirana u kolonu zaustavila se na samome mostu te tako na neko vrijeme zaustavila promet koji se nije mogao odvijati u tom traku. U međuvremenu, uz zvuk automobilskih sirena, desetak Perinih prijatelja raširilo se po mostu i suprotnom traku te zapalilo baklje. Sve je ovjekovječeno i videosnimkom. Ovakav ispraćaj u bračnu luku nekim Dubrovčanima ipak nije najbolje “sjeo”.

– To kako se ponašaju lokalni HDZ-ovci je nevjerojatno. Prozivali su Andru Vlahušića za brojne loše poteze, obećavali su promjene, a sad se ni oni ne ponašaju ništa bolje. Ovo je tako bahato, misle da sve mogu. A na kraju krajeva, eto, očito i mogu – rekao je za 24sata ljutiti čitatelj.

Na piru bio i gradonačelnik Dubrovnika

Kako saznaju 24sata, na vjenčanju mladog Milkovića (32) i njegove odabranice Marije bila je sva krema dubrovačkog HDZ-a. Među njima i Mato Franković, čelnik gradskog ogranka, a ujedno i gradonačelnik Dubrovnika. Upitali su ga, s pozicija obje funkcije koje obnaša, za komentar na ovakvo ponašanje njegova kolege te bi li paljenje baklji na javnome mjestu i zaustavljanje prometa bez sankcija bilo dopušteno i nekome drugome.

– Nemam saznanja o navedenom događaju. Kako je riječ o državnoj cesti, Grad Dubrovnik na istoj nema mogućnost sankcioniranja navedenog događaja što bi sigurno napravio da se navedeno dogodilo na jednoj od cesta ili javnih površina kojima upravlja Grad Dubrovnik bez obzira na to o kome se radilo – rekao je Franković za 24sata.Iz PU dubrovačko-neretvanske surekli kako ovog vikenda nisu dobili nikakvu dojavu o paljenju baklji na javnome mjestu.

Video možete pogledati OVDJE. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0