Portal Dalmacija Danas 6. ožujka proslavio je svoj drugi rođendan. U samo dvije godine postojanja portal je postao jedan od najčitanijih regionalnih portala u Hrvatskoj, a tome svjedoče podaci ljestvice čitanosti hrvatskih portala koji su javno dostupni preko servisa Gemius. Na ovoj ljestvici, u odnosu na portale koji sudjeluju u ovom istraživanju, Dalmacija Danas je već peti mjesec zaredom najčitaniji portal s područja Dalmacije i jedan od načitanijih regionalnih portala u Hrvatskoj.

U veljači za nama, gotovo na dnevnoj bazi,  materijale s portala preuzimali su brojni nacionalni mediji, video zapisi i fotografije s Dalmacija Danas prenosili su se u središnjim dnevnicima nacionalnih TV kuća. Sjajni podaci o čitanosti i rastućem utjecaju portala najbolji su pokazatelj da je portal u relativno kratko vrijeme postao relevantan izvor informacija s područja Dalmacije.

Redakcija portala zahvaljuje čitateljima na povjerenju, ali i interaktivnosti jer velik dio sadržaja kreiramo u suradnji s čitateljima.

Već do ljeta možemo najaviti nekoliko novosti na portalu, a najveće će biti redizajn postojeće rubrike RELAX kao i uvođenje sasvim nove rubrike, o čemu ćemo uskoro izvijestiti svoje čitatelje.

Reklamirajte se na top regionalnom portalu u Hrvatskoj – povoljno!

Povoljni paketi oglašavanja Marketing našeg portala pripremio je povoljne pakete oglašavanja i pristupačne cijene PR članaka. Za više informacija javite nam se na marketing@dalmacijadanas.hr ili na 095 810 8000.

VAŠ DALMACIJA DANAS TIMKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime