DRAMA U SPLITU Vlasnik Građe Solin uhvatio provalnika u kuću, vezao ga za stup?!

Odvukao ga je do Matejuške, vezao za rasvjetni stup i stao udarati!


Nevjerojatne scene jutros na Matejuški: kako su nam kazali očevici, jedan muškarac je dobrih pola sata mlatio drugog, vezanog za stup javne rasvjete, dok nije stigla policija!


Iz splitske PU su nam potvrdili intervenciju.

– Oko 8:50 sati smo dobili dojavu o sukobu više osoba na području Matejuške. Naši djelatnici su izašli na teren, pronađene su tri osobe koje su privedene na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku – bilo je sve što je mogla potvrditi Sanja Nazlić iz splitske PU.

Potjera preko grada

Neslužbeno smo doznali kako se sve događalo iznad poznate splitske konobe Fife, a očevici dobro upoznati sa situacijom u tom dijelu grada, prepričali su nam što se događalo…

– Prava je drama bila! Jutros je netko pokušao provaliti u kuću vlasnika Solin Građe koja je odmah iznad restorana Atlantida, odnosno iznad Fife. No, vlasnik Građe je vidio provalnika na snimkama video-nadzora pa se dao u potjeru preko grada, uhvatio ga je u Marmontovoj! Onda ga je odvukao natrag do Matejuške, tu ga je vezao za rasvjetni stup i stao udarati! – govore nam šokirani očevici.

Uz vlasnika Građe Solin kojem je pokušao provaliti u kuću, treća osoba čini se da je pokušavala spasiti svog kompanjona batina… U svakom slučaju, okolnosti će biti jasnije nakon završenog kriminalističkog istraživanja, uzimanja izjava svih uključenih te svjedoka, ali i snimki nadzornih kamera.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
04 KOMENTARI

  1. To bi trebal postati zakonska praksa kao sto je bilo u starom Rimu; Uhvatis lopova vezes ga za stup srama i onda ga prvo dobro nabatinas, a zatim ostavis 24 sata vezanog za stup da prolaznici na njega mogu bacati pokvarena jaja, trulo voce i povrce, nakon 24 sata jos jednu porciju batinanja i onda ga pustis.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime