DOZNAJEMO: Poznati dječji kirurg kandidirat će se za splitskog gradonačelnika!

Iza dr. Dražena Budimira 48 je godina radnog staža te sudjelovanje u Domovinskom ratu, a kao specijalist dječje kirurgije postigao je zapažene rezultate, ne samo u Hrvatskoj nego i šire


Iz krugova bliskih poznatom liječniku neslužbeno smo doznali da će Split dobiti još jednog kandidata za gradonačelnika. To je dječji kirurg dr. Dražen Budimir iz KBC-a Split, koji je  po odluci hrvatskih pacijenata u studenom 2010. godine proglašen najliječnikom u 2010. godini. On sam još ne želi govoriti o kandidaturi za splitskog gradonačelnika, jer je još  nije potvrdio.


Inače, dr. Dražen Budimir, pet je godina kao kirurg bio dodijeljen Specijalnoj jedinici policije BATT – Split, da bi se nakon toga ponovno u potpunosti posvetio dječjoj kirurgiji.

Kandidatura dr. Dražena Budimira bila bi:

  • Odlična odluka : 689
  • Vrijedi pokušati : 254
  • Što mu to treba? : 994

Ukupno glasova 1937

Kao dječji kirurg u KBC-u Split dr. Dražen Budimir osvojio je naklonost i srca svojih pacijenata. Uvijek blag i nasmijan, dostupan 24 sata dnevno, samo su neki od komentara kojima su dr. Budimira opisali roditelji malih pacijenata koje je liječio.

48 godina radnoga staža

Iako ponosan na priznanje za najliječnika koje je dobio, skromno i samozatajno je kazao kako to priznanje zaslužuje i velik broj njegovih kolega, cijeli njegov odjel i ljudi s kojima surađuje.Iza dr. Dražena Budimira 48 je godina radnog staža te sudjelovanje u Domovinskom ratu, a kao specijalist dječje kirurgije postigao je zapažene rezultate, ne samo u Hrvatskoj nego i šire.

Godine 1998. dobio je odličje Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske. Dr. Dražen Budimir, kažu njegovi prijatelji s kojima smo razgovarali, smatra kako može dosta toga dati Gradu Splitu kao gradonačelnik, a na ‘Nezavisnoj listi dr. Dražena Budimira’ za splitsko Gradsko vijeće imat će dosta poznatih osoba, ne starijih od 45 godina, kao i stručnih osoba mlađih od 30 godina.Također, ‘Nezavisna lista dr. Dražena Budimira’ nastojat će dobiti što više vijećnika u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije, a imat će i kandidata za župana.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
148
Haha
14
Hagić
9
Hmmm
13
Plač
21
Grrr
24
Molim?
15

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime