DNO DNA “Žene u Domovinskom ratu” nagradile Modrića u majicama podrške njemu i Lovrenu

"To je naš Lukica, pa šta da je malo lagao da bi netko ukrao 116 milijuna"

– U kakvoj državi živimo, i zašto naša djeca (53% srednjoškolaca) žele živjeti vani? – zapitao se splitski gradski vijećnik Renato Čupić u objavi koju je nazvao “Dno dna”, navodeći jedan od razloga koji zasigurno doprinosi negativnom stavu hrvatske djece prema budućnosti u domovini.


– Udruga Žena u Domovinskom ratu – Zadar u HNS-ovoj farsi su jučer nagrađivale našeg najboljeg nogometaša Luku Modrića, i to u majicama podrške njemu i Lovrenu. I to nakon što je dan prije dokazana njihova laž na sudu kako bi zaštitili, sad bjegunca od hrvatskog pravosuđa, Zdravka Mamića. Kakva je poruka hrvatskom narodu?

Za takvu Hrvatsku smo se borili? U kojoj će Udruge koje nose u svom nazivu Domovinski rat braniti i poistovjećivat se s kriminalcima? To je budućnost našoj djeci? To je naš Lukica, pa šta da je malo lagao da bi netko ukrao 116 milijuna … Kako Lukica tako i mnogi političari … godinama ..

Srećom pravosuđe je ovdje odradilo svoj posao dobro. Međutim, kako ipak puno toga ipak nije dobro je i bijeg Mamića preko granice.

Hrvatska se jednostavno mora promijeniti jer ovakvi kakvi jesmo nemamo šanse u modernom svijetu. Pretvaramo se u neke naše radikalne susjede i nikad nećemo iz kaljuže Balkana. I ukoliko mediji ne budu osuđivali ovakve stvari, one će se ponavljati i ponavljati. Takvi će se bahatiti jer su svjesni da im nitko ne može ništa.

Ništa novoga od HNS-a … Dno dna … i onda navijaj za takvu, njihovu “repku” … – napisao je Čupić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime