Hajduk je ispustio vodstvo na ljestvici nakon što je u Kranjčevićevoj odigrao 0:0 protiv Lokomotive.

Navijači nisu bili impresionirani predstavom Hajduka, dio njih skandirao je ”Buriću, odlazi”, a prema Hajdukovom strategu je poletjela i plastična boca.

Damir Burić osobno ju je uklonio s terena, a nakon utakmice u razgovoru s reporterom Dnevnika Nove TV Vladom Bobanom analizirao je nastup svoje momčadi. Hajdukov trener smatra da njegova momčad dobro igra, ali realizacija ih košta boljih rezultata.

“Danas smo gledali interesantnu utakmicu”

Hajduk nije bio pretjerano raspoložen pred golom Grbića. Novi remi u gostima?

“Dobro ste to analizirali, s obzirom da smo imali neke velike šanse, mislim da u gostima svaki gol čini utakmicu interesantnom. Danas smo gledali interesantnu utakmicu, ali jedan gol bi učinio jako puno za ovu utakmicu. Htijenje, volja i želja su bili tu, možemo žaliti za tim.”

Je li vas Lokomotiva nečim iznenadila?

“Iznenadila me agresivnošću, bili su jako motivirani, u defanzivi su odigrali kvalitetno. Mi smo dali sve od sebe, imali smo kontrolu i dominaciju, ali jednostavno, balun nije ušao preko crte.”

Primili ste samo šest golova dosad, možete biti zadovoljni igrom u obrani?

“Nije samo obrana, i u napadu kreiramo, naš je problem da ne dajemo gol iz dobrih situacija. Protiv Lokomotive, koja ima brze igrače, nije bilo lako držati kontrolu. Odradili smo jako dobru utakmicu što se tiče defanzive, kreirali smo i šanse, ali treba dati gol.”

“To vam je nogomet. Mislim da će nam se vratiti”

Eduok je sigurno dodatna kvaliteta za druge utakmice?

“Sigurno, vjerujem da će njegovi nastupi biti sve duži i duži.”

Hajduk je sada bod iza Dinama.

“Mi smo to sve svojim radom zaslužili, nismo došli tu tek tako. Utakmice su bile dobro odrađene, mi možemo danas isto žaliti, ali to vam je nogomet. Mislim da će nam se vratiti, drugo poluvrijeme imali smo veliko htijenje i želju. Nismo uspjeli, ali vidim da u momčadi mnogo toga štima. Mislim da smo na dobrom putu i to ćemo svima pokazati.”Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime