Dina Levačić se bori s velikim valovima: “Uvjeti su brutalni, ali ona odlično ide”

Vani je pala noć, a vremenski uvjeti su brutalni

13:40 – Sve je u redu, Dina dobro pliva, ukratko je napisano na službenoj stranici Dine Levačić. Premračno je za slike i videozapise te će isti biti objavljeni kada svane.


10:40 – Naša dugoprugaška plivačica Dina Levačić već četiri sata pliva po teškim uvjetima u Molokai kanalu. “Uvjeti su brutalni, ali Dina odlično ide”, rekao je njezin otac u posljednjem videu. Nakon četiri sata Dina je došla do broda po vodu, a zamjenili su se i kajakaši koji je prate.

08:20 – Dina već dva sata pliva po jakom vjetru i na uzburkanom moru u kanalu Molokai. Noć se spustila nad Havaje i Dinu sada osvjetljava samo mjesečina te čeona lampa kajakašice koja je prati.

 


RANIJE OBJAVLJENO:

Konačno je stigao povoljan trenutak za Dinino preplivavanje Molokai kanala. Dugoprugaška plivačica, Splićanka Dina Levačić (22), u utorak ujutro od 06:15 sati po hrvatskom vremenu startala je svoje preplivavanje kanala Molokai na Havajima dugog 42 kilometra, odnosno dionicu od otoka Molokai do otoka Oahu.Dina je svoju avanturu započela s otoka Molokai, a pravocrtno dugačak put od 42 kilometra dovest će je do cilja – otoka Oahu. Rano ujutro kako je vidljivo i na snimci puhao je jak vjetar, a uz Dinu je mnogobrojna ekipa s broda koji je prati te kajakašica koja će cijelim putem biti tik uz našu plivačicu.

Uoči podviga, na svom Facebooku se oglasila i sama Dina:

“Samo onaj tko je plivao puno više od 8 sati, zna što u ovom trenutku osjećam. Adrenalin, radost, nervoza, euforija sve zajedno za mene je veselje. Okružena obitelji, mojim timom, prijateljima, koji me čine sretnom, SUTRA NE PLIVAM SAMA!!!
Plivam sa svima Vama koji ste moja podrška i pitate se “Gdje plivaš, Dina?” – napisala je u posljednjoj objavi.

Sretno, Dina, uz tebe smo!

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime