Danas oko 15 sati na zagrebačkoj Trešnjevci dogodio se veliki navijači sukob. Potukli su se Torcida i Bad Blue Boysi. Navijači Hajduka su stigli na gostovanje u Zagreb jer njihov klub od 19 sati igra u Kranjčevićevoj ulici protiv Lokomotive.

Detalji sukoba

Kako neslužbeno doznaje Index, Torcida je uoči utakmice sjedila u kafiću, a Bad Blue Boysi su dobili dojavu o dolasku protivničkih navijača. Navijači Dinama okupili su se na Trešnjevci i napali pripadnike Torcide, bacale su se baklje, stolci i bicikli unutar kafića i izvan kafića.

Policija je brzo reagirala i uhitila članove obje navijačke skupine. Ukupno 20 torcidaša i petoricu Bad Blue Boysa. VIDEO makljaže pogledajte ovdje.

Priopćenje policije:

“Danas, od 15:15 sati  u kratkom vremenu na 192 policija je zaprimila više poziva građana koji su dojavljivali informacije o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.

Odmah po tim dojavama, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke postupali su na mjestu događaja i do ovog trenutka priveli ukupno 25 osoba. Od toga je 20 osoba iz gostujućeg navijačkog kluba i 5 iz domaćeg navijačkog kluba.

Utvrđuju se okolnosti ovog događaja, a policijski su službenici na mjestu događaja te i dalje postupaju.”Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime