Kako smo ranije izvijestili, u srijedu ujutro u splitskom Varošu, trojica napadača su metalnim šipkama teško ozljedili 63-godišnjaka koji je koji je zadobio teške ozljede te je prebačen u bolnicu.

Muškarac je napadnut u novogradnji u kojoj stanuje, dok je izlazio iz lifta prema stubištu, u srijedu ujutro oko sedam sati. Navodno su ga napala trojica muškaraca “naoružani” palicama i šipkama, prvo ga izudaravši po nogama, a potom po glavi i tijelu.

Prema prvim informacijama, nije životno ugrožen, no ozljede su toliko teške da je bio potreban operativni zahvat, piše 24 sata.

Policija još nije stupila u kontakt sa žrtvom napada. U zgradi gdje se dogodio mučki napad i gdje muškarac stanuje ne zna se puno toga jer je dio stanova još neuseljen, a susjedima je policija kazala kako ne smiju komunicirati s medijima.

Ipak, čini se kako je napad motiviran nekakvim nerazjašnjenim imovinsko-poslovnim odnosima, navodno upravo oko novogradnje u kojoj je napadnut 63-godišnjak, prenose 24 sata.

Teren na rubu marjanske šume, između kvartova Varoš i Spinut, obiteljsko je nasljeđe supruge napadnutog muškarca, inače sestre poznatog splitskog skladatelja i producenta, koji tu ima i svoj studio.

Više detalja o motivima brutalnog napada pročitajte ovdje.

POVEZANI SADRŽAJ

Ovo je zgrada u kojoj se jutros u Splitu dogodio brutalni napad šipkama

PRIJELOMNA VIJEST Brutalni napad u Splitu: Šipkama napali muškarca, zadobio teške ozljede i hitno prebačen u bolnicuKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime