DARIO JURIČANIN DOSLJEDAN DO KRAJA “Korupcija mora biti dostupna malom čovjeku”

"Ja nudim korupciju, nudim osmi padež "Kome, koliko". Pozivam sve mrtve da glasaju za mene", poručio je


Dario Juričan večeras se sučelio s ostalim predsjedničkim kandidatima. Odrješito je odgovarao na postavljena pitanja ističući kako je ‘on tu za malog korumpiranog čovjeka, te je njegov program korupcija’.


– Želim vratiti poduzetnike kriminalce Mamića, prijatelja Kolinde, njega bih pomilovao. Želim da na Pantovčak dođu kriminalci, ja želim biti kriminalac – predstavio se.

U okvirima ovlasti predsjednika, kako biste se borili s korupcijom?

– Ne vidim zašto se treba boriti protiv korupcije. Korupcija je prirodno stanje ove države, uveo ju je otac domovine Franjo Tuđman, ja sam nastavljač njegovog lika i djela. Korupcija mora biti dostupna malom čovjeku. Za to sam da uđe u Ustav, da korupcija bude naš izvozni proizvod. Svim srcem to želim.

Treba li zbog migrantske krize na granicu postaviti vojsku?

– Umirovio bih sve generale HV-a tako da se King ICT popuni s radnim mjestima. Vratio bih u aktivnu službu Damira Krstičevića i stavio bih ga u odjel vojnog kapelana. Vozač bi mu bio Ljubo Ćesić Rojs. Njih dvojica spasili bi hrvatsku granicu. Ostatak HV-a koji ne bi bio na granici poslao bi na Sjeverni pol. Sebi bi napravio 20-ak uniformica za svako doba dana. To bi puno pomoglo migrantskoj krizi.Dario Juričan je izjavio i da je platio misu da Damir Krstičević bude taj koji će voditi Hrvatsku vojsku.

Ja sam platio misu da Krstičević bude taj koji će voditi hrvatsku vojsku. Ja se nadam da će on voditi sve nabave.

Treba li Hrvatska blokirati Srbiji ulazak u EU dok se ne riješi pitanje nestalih?

Juričan smatra kako Hrvatska sa Srbijom treba razviti gospodarske veze tako da i Srbija i BiH uđu u “robno-novčani savez EU” u kojemu se “krade i daje se mito” a u čemu je “obitelj Vučić u vrhu”

– Ja sam za vjeronauk u kojem bi korupcija bila religija. Korupcija treba ući u škole, fakultete i sve ustanove – odgovorio je na pitanje koje se odnosilo na vjeronauk u školama.

Biste li sudjelovali na Gay prideu ili Hodu za život?

– Moje pitanje je može li se tamo krasti? Ako može, da idem svuda.

Za kraj je ponovio:

– Ja nudim korupciju, nudim osmi padež “Kome, koliko”. Pozivam sve mrtve da glasaju za mene.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime