DANCI SE NE MIRE S PORAZOM Izbornik optužio sutkinje: “Pričaju s Hrvaticama na balkanskom jeziku”

Izjave su mu se obile o glavu


– Prije početka Eura odmah bi pristao da igramo protiv Hrvatske za broncu. Ne moramo izmišljati ništa novo da bi pobijedili – rekao je uoči utakmice za treće mjesto izbornik danskih rukometašica Jesper Jensen.


Takve izjave obile su mu se o glavu. Hrvatska je potpuno razbila njegovu ekipu i ide kući s medaljom, a on je dobio salvu kritika u danskim medijima.

Međutim, Jansen se ne miri s porazom, pa se okomio i na crnogorski sudački duo Jelena MitrovićAnđelina Kazanegra.

– Smiješno i groteskno. Sutkinje su nas pritiskale. Ovo nisam vidio 20 godina. Trčale su okolo i pričale s Hrvaticama na balkanskom jeziku. Nije to bio tako visok nivo, a sutkinje su favorizirale Hrvatsku. Poklonile su im dosta lopti – jadao se nakon utakmice.

– Bilo je to poput igranja na Balkanu prije 20 godina, gdje ste znali da ste prevareni prije početka meča. Već smo razgovarali da razina suđenja nije bila tako visoka, ali danas mislim da je bilo favoriziranje Hrvatske. Da smo odigrali najbolje, ionako bi bilo dovoljno. Prije 20 godina niste imali šanse. Osjetio sam da to imamo danas – rekao je Jensen.

Kao i Jansen, svoje riječi morao je pojesti i bivši izbornik Klavs Bruun Jørgensen, koji je ustvrdio da Hrvatice nemaju šanse protiv Danske. Njemu je odgovorio izbornik Nenad Šoštarić.– Njihov bivši izbornik, takozvani ekspert majstor, rekao je, da ne budem bezobrazan, da nemamo pojma i nemamo jedan posto šanse. Njegovo veliko znanje. Bio je pet godina njihov izbornik i dva puta se nije kvalificirao na OI, jednom je bio četvrti na Euru u pet godina i on je našao komentirati hrvatski rukomet – zavukao mu je Šoštarić suhi list nakon utakmice, piše Gol.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
14
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime