“Dalmatinska zagora – splitsko zaleđe” dobila potporu za Udruženo oglašavanje

Turističke zajednice Sinja, Trilja, Vrlike i općine Dugopolje i Klis su uključene u projekt Udruženog oglašavanja u 2018. godini u kojem je TZ grada Sinja nositelj oglašavanja destinacije ‘Dalmatinska zagora – splitsko zaleđe"

Turističke zajednice grada Sinja, Trilja, Vrlike te općine Dugopolje i Klis zajedno su se prijavile na Javni poziv Hrvatske turističke zajednice za kandidiranje promotivnih kampanja sustava turističkih zajednica i nacionalnih strukovnih udruga u turizmu za opće oglašavanje turističke ponude destinacije u 2018. godini, piše Ferata.hr.


Ukupni planirani troškovi promotivne kampanje, su 158.303,76kn, od kojih će HTZ sufinancirati 80%, TZ Splitsko-dalmatinske županije 15,78%, a prijavljene turističke zajednice zajedno, preostalih 4,22% iznosa. Oglašavanje je planirano na specijaliziranim turističkim portalima, u tiskanim medijima, billboard-ima, putem Google AdWords kampanje te novog medija digitalnih citylighta na najatraktivnijim lokacijama u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku.

Turističke zajednice grada Sinja, Trilja, Vrlike i općine Dugopolje i Klis su uključene u strateško važan projekt Udruženog oglašavanja u 2018. godini u kojem je TZ grada Sinja nositelj oglašavanja destinacije ‘Dalmatinska zagora – splitsko zaleđe’, a sve s ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude koja turistima nudi posebne i autentične turističke proizvode, piše Ferata.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0