Cvitanović kafićki ležerno nije rekao ništa o igri, Carrillo nije htio komentirati suđenje

Nakon remija na Poljudu, novinarima su se obratili treneri Hajduka i Dinama

Nakon remija na Poljudu, novinarima su se obratili treneri Hajduka i Dinama. Riječ je prvo dana gostujućem treneru Cvitanoviću.


Na pitanje gdje je Dinamo bio prvo poluvrijeme odgovorio je:

-Dobro ste rekli, prvo poluvrijeme nismo igrali nogomet, kao da nismo došli, i to sam na poluvremenu rekao igračima. Neću koristiti riječi koje sam im rekao na poluvremenu, tako Dinamo ne smije igrati. Razlog možemo tražiti i u mladosti i agresiji Hajduka na početku. U nastavku smo igrali muški i promijenili sustav te bili bolji protivnik. Ne mogu biti zadovoljan jer se u početku nismo pridržavali onoga što smo pripremali. Ako želimo biti prvaci, moramo igrati dobro. Želim igrati u ovakvoj atmosferi i želim pobjeđivati.

Na pitanja o suđenju i ponašanju svojih igrača nije htio odgovoriti, a budući da je istaknuo bakljadu i prekid kao važan detalj koji je zaustavio njegove igrače u naletu, novinar ga ja pitao čiju bakljadu. Čim se istaknulo da su BBB-i bacili baklju među navijače na zapadu, počeo se ograđivati od odgovora.

Komentar utakmice ponudio je i Joan Carrillo.

-Moramo pohvaliti nevjerojatnu atmosferu koju su naši navijači stvorili, a svatko od nas ima svoje mišljenje o utakmici. Ja sam sretan zbog svojih igrača i zadovoljan sam njima.


O suđenju i jedanaestercu na Ercegu rekao je sljedeće:

-Ne želim govoriti o suđenju. Mislim da smo bili bolji, ali ne želim se petljati u posao sudaca. To bi moglo samo donijeti probleme momčadi. Ljudi su sve vidjeli.Složio se s novinarima u komentarima o padu igre u nastavku.

-Oni su u prvom dijelu s poteškoćama prelazili centar. Mi smo imali posjed pa su nam počeli razbijati kombinatoriku sitnim prekršajima. Dinamovci su nam bacali visoke lopte iza leđa, nosili smo se s tim koliko smo mogli.

Bio je zadovoljan Ohandzinom igrom.

-Ohandza se jako trudilo, bio je eksplozivan i jako se potrošio u prvom poluvremenu. Odradilo je odličan posao napadajući njihove veznjake, zato je umor bio očekivan. Bašić je također bio odličan, a mijenjali smo ga kad je on zatražio zamjenu.

Novinari su primijetili i da Hajduk u posljednje vrijeme prima golove od Dinama u zadnjim minutama.

-Dolazimo do zaključka da je 20-ak prekršaja suđeno u našem dijelu. Dojam je i da je bilo jedno zaleđe. Treba vidjeti i što je bilo između Ercega i Sigalija. I Almeida i Erceg imali su dvije situacije „za dlaku“. Vidjelo se da smo htjeli pobjediti, a to nosi rizik od primanja gola, što se naposljetku i dogodilo. Bilo je želje, ali i grešaka.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0