Croatia Airlines najavljuje još linija iz Splita i Dubrovnika

Ponovno se uvodi linija Osijek - Split, svake subote

Croatia Airlines najavila je privremeni ljetni red letenja u periodu od 29. lipnja ove godine, kompanija će ponovno pokrenuti određene linije iz Zagreba, Splita i Dubrovnika, no na većini linija došlo je do povećanja tjednih letova.


Donosimo vam pregled promjena na linijama Croatia Airlinesa iz tri spomenuta grada.

Promjene na linijama iz Zagreba

Linija Zagreb – Frankfurt do 29. lipnja prometovati će dva puta dnevno, a zatim će ponedjeljkom i petkom na navedenoj liniji biti 3 leta dnevno, ukupno 20 tjednih letova između ova dva grada, piše Croatianaviation.

Linija Zagreb – Sarajevo koja je jučer krenula prometovati sa 4 tjedna leta od 29. lipnja dobiti će još jedan tjedni let, svakog četvrtka, dakle 5 puta tjedno.

Linija Zagreb – Split – Rim također će dobiti još jedan tjedni let, svake srijede, ukupno 5 puta tjedno.

Linija Zagreb – Brussels od navedenog će datuma prometovati 6 puta tjedno, uz napomenu da su srijedom dostupna dva dnevna leta.


Ponovno se uvodi linija Zagreb – Pariz, dva puta tjedno, petkom i nedjeljom.

Linija Zagreb – Zadar – Pula u prometu je trenutno svakodnevno, no od navedenog će datuma biti reducirana na 4 tjedna leta (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom).Povezuju se Split i Osijek

Što se tiče letova hrvatskog nacionalnog prijevoznika iz Splita, Croatia Airlines će pojačati jednu postojeću liniju. Naime, linija Split – Frankfurt do 29. lipnja prometuje 2 puta tjedno (srijedom i subotom), a od navedenog datuma prometovati će čak 5 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom).

Ponovno se uvodi linija Osijek – Split, svake subote.

Dubrovnik dobiva vezu s Frankfurtom

Croatia Airlines pokrenuti će prvu međunarodnu liniju ove godine iz Dubrovnika. Od kraja lipnja Dubrovnik će biti povezan sa Frankfurtom 4 puta tjedno; ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Za očekivati je kako će Croatia Airlines u idućoj najavi (za letove od 05.07.2020.) najaviti pokretanje određenih linija, poput one između Zagreba i Praga, te Zagreba i Skopja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime