Grupa Colonia koja je preko dva desetljeća poznata po prepoznatljivom zvuku i originalnom rukopisu autora i producenta Borisa Đurđevića, ušla je u povijest kao najpopularnija dance grupa u regiji, a sada stiže i novo priznanje.

“S velikim uzbuđenjem najavljujem da 30. listopada u Areni Stožice binu dijelim s legendarnim Scooterom! Da čujem partijaneri, tko dolazi?”, objavila je pjevačica Ivana Lovrić pomno čuvanu tajnu na svom Instagram profilu.

Naime, Colonia će biti dio velikog spektakla u Ljubljani povodom kojeg će nastupiti svjetska dance zvijezda 90-tih Scooter i dance zvijezde iz regije poput Colonije, Karme, Mambo Kingsa, Kingstona, Flirrta, 4fun, ali i slovenske pjevačke legende kao što su Jan Plestenjak, Anja Rupel i Miran Rudan.

– Veseli me ponovno biti dio eventa DeeJay Time Back In Time na kojem smo prvi put nastupili davne 1999. godine s pjesmom Sve oko mene je grijeh! Jedva čekamo nastup u Areni, a pošto često nastupamo u Sloveniji, osjećat ćemo se kao kod kuće! – rekao je Boris Đurđević.

– Eh da mi je netko rekao kad sam bila klinka da ću nastupat sa Scooterom, ne bih vjerovala. Imam pozitivnu tremu! – dodala je kroz smijeh Ivana Lovrić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime