Čistoća idućeg tjedna počinje s podjelom manjih spremnika za miješani komunalni otpad u mjesnim odborima Donje Sitno i Gornje Sitno

Tijekom idućeg tjedna Čistoća započinje s podjelom manjih spremnika (120 l, 240 l) za miješani komunalni otpad stanovnicima mjesnih odbora Donje Sitno i Gornje Sitno


Mole se žitelji Donjeg Sitnog i Gornjeg Sitnog da ne koriste dodijeljene spremnike dok ne dobiju obavijesti o početku prikupljanja otpada iz navedenih spremnika. Prikupljanje će započeti kad se podijele spremnici u oba mjesna odbora, a stanovnici će o tome biti na vrijeme obaviješteni. Dotad građani trebaju koristiti metalne kontejnere.


Kada započne prikupljanje otpada iz dodijeljenih spremnika, metalni kontejneri (1100 l) će nakon kratkog prijelaznog razdoblja biti uklonjeni. Sve detaljnije upute i informacije Čistoća će dati predstavnicima MO Donje Sitno i MO Gornje Sitno.

Navedene aktivnosti u Donjem Sitnom i Gornjem Sitnom dio su uvođenja prikupljanja miješanog komunalnog otpada sustavom „od vrata do vrata“ za individualne objekte.

Tijekom ove godine, stanovnicima ovih mjesnih odbora bit će podijeljeni i manji spremnici za biootpad (80 l, 120 l).

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime