Čičak napadnut na trajektu iz Supetra za Split? “Napadač je ista osoba koja je lani u more bacila Mamića”

Čičak tvrdi da su sve to "bolesni luđaci" i da je za takvo ponašanje huligana kriv i Hajduk

Prema izvješću Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava, njihov predsjednik Ivan Zvonimir Čičak napadnut je prilikom putovanja s otoka Brača na utakmicu Hajduka i Rudeša, na trajektu iz Supetra za Split, tvrde u spomenutoj organizaciji.


Napadač je, kako tvrde u organizaciji koja prima nadnice za bilježenje ponašanja navijača na utakmicama, pokušao Čička fizički napasti u dva navrata, a spriječili su ga nazočni putnici, javlja Index.hr.

U medije je HHO pustio i ime osobe za koju sumnja da je počinila napad, iako su ime doznali od putnika na trajektu. Index neće objaviti ime bez potvrde policijskih organa kojima su uputili upit o detaljima incidenta.

Predsjednik HHO-a telefonom je o incidentu iz Splita obavijestio dežurnog službenika policije na otoku Braču. Index je razgovarao s Čičkom koji tvrdi da su sve to “bolesni luđaci” i da je za takvo ponašanje huligana kriv i Hajduk.

HHO, štoviše, tvrdi da je prema navodima putnika “napadač ista osoba koja je prošle godine u Bolu na otoku Braču u more bacila Zdravka Mamića, ugrozivši život poznatog nogometnog djelatnika”.

“To nije normalno ponašanje”, rekao je za Index Čičak.U priopćenju stoji:

“To je samo nastavak siledžijskog ponašanja dijela ekstremistički nastrojenih navijača Hajduka. Na žalost, ono se potpuno uklapa u ponašanje pojedinih čelnika Hajduka koji se nisu u stanju odlučno obračunati s takvim patološkim ispadima tzv. navijača. Nije to učinio bivši predsjednik uprave Hajduka, Kos, kojemu su čak prijetili igračima, a neke, kao što je poznato, fizički napali u samom središtu Splita.“Ni nova se Uprava nije do sada jasno postavila prema ovom skandaloznom ponašanju, pa očekujemo da predsjednik Huljaj jasno zauzme stav o ovakvom divljanju i prijetnjama, a s kojim se velika većina Hajduku odanih navijača ne slaže, a s pravom i boji suprotstaviti”, piše HHO.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime