Čast mi je i zadovoljstvo što mi je portal Dalmacija Danas omogućio da čitateljicama, ali i čitateljima približim fascinantni svijet ljepote.

“Look” koji sam osmislila za mladu pjevačicu Domenicu Žuvelu, čiji smo hit “Kad sam s tobom” imali priliku čuti na ovogodišnjem Splitskom festivalu, prilagođen je njenoj izraženoj osobnosti, posebno svježina, i stoga je u skladu sa svjetskim trendovima.

Domenica ima savršeno lice i upravo odgovara tim istim standardima. Uživala sam joj kreirati upravo jedan takav “Peach-Rose-Gold make up look”. Svi takvi “lookovi” zahtijevaju veliku vještinu i pozornost kod nanošenja, kako bi se postigla optimalna mjera isticanja karakternih crta osobe, ali bez pretjerivanja.

U svijetu “make up-a” u trendu su posvjetljivači na licu, tzv. highlighteri, bez kojih je danas teško zamisliv bilo koji “make up look”. Među ostalima, ovaj pristup koriste make up timovi Gigi Haddid, Selene Gomez , Tylor Hill, Julianne Moore, Kate Bosworth i Olivie Wilde. Svi takvi “lookovi” zasnivaju se na lijepoj i njegovanoj zdravoj kozi. Osobno preferiram pudere koji nisu štetni za kozu i zato se u mom “make up kitu” uvijek mogu pronaći proizvodi koji ne sadrže štetne sastojke.

Oči mogu biti “nude” ili kao kod Domenice u “rose-gold” nijansama s breskvastim obrazima. Tuš je lagano povučen, a trepavice parcijalne. Lijepi izgled postižemo i bronzerima, kojih na tržištu ima jako puno. Moj omiljeni proizvod je Marc Jacobs bronzer u nijansi Tantastic. Volim mineralne pudere i koristim marku Reviderm. Sjenila od Maca su mi najbolja, za mene gotovo kultna. Za usne uvijek koristim hidratantni ruž. Volim također Reviderm ruževe, ali i Macove.

Uživajte u fotografijama prekrasne Domenice i kratkom “tutorialu”. Veselim se vašim komentarima! Vidimo se idući tjedan!