Carrillo: “Sutra je utakmica od 180 minuta”

Hajduk sutra igra s Levskim prvu europsku utakmicu ove sezone

Hajduk sutra igra s Levskim prvu europsku utakmicu ove sezone. Prvi susret igra se u Dugopolju s obzirom na to da se na Poljudu održava Ultra festival. Sutrašnju utakmicu najavili su trener Joan Carrillo i kapetan Zoran Nižić.


Carrillo: Nakon što smo analizirali protivnika, snažne poviješću, pratili smo ih kad su pobijedili kod kuće 3:1. Vidjeli smo i da u gostima defenzivnom igrom uspijevaju izjednačiti utakmicu. Momčad je s dosta dobrih pojedinaca, ali ćemo ih pobijediti.
Nižić: Sigurno da možemo reći da smo odradili maksimalno kvalitetne pripreme i da ćemo pobijediti Levski

Levski pobjeđujete samo sutra ili izbacujete?

Carrillo: Utakmica je ovo od 180 minuta. Znači za pobjedu moramo odigrati dva puta po 90 minuta. Nama nije cilj napraviti korak naprijed i dva nazad.

Možete li prokomentirati sastav koji će izaći?
Carrillo: Sigurno je da će 11 igrača izaći na teren, a oni koji će izaći oni će biti moj izbor. Svi su učinili jako dobre pripreme. Jako sam zadovoljan njihovim radom. Zato iman jedan problem, a to je izabrati boljeg. Sutra će izaći prvih 11 od koji očekujem da će biti najbolji.

Maccabi?
Nižić: Mislim da smo to svi zaboravili. Nova je sezona i svi smo motivirani i koncentrirani na Levski.


Što je s T.Bašićem?
Carrillo: Dobio je jedan udarac u nogu, ali kroz par dana će biti dobro. Žao mi je što neće biti s nama, ali njegove kolege su spremne da ga zamjene. Tu je problem i s Grbićem koji neće biti spreman za sutra. Ozljede nisu ozbiljne i za par dana će biti spremni za Lokomotivu i Levski u Sofiji. Čeka nas gust raspored i nadam se da će se vratiti čim prije.

Kakvu utakmicu očekujete?
Carrillo: Prije svega želim zahvaliti ljudima iz Dugopolja koji su nam ustupili stadion. Stadio je jako lijep, ali ne kao Poljud. To je za nas jedan mali hendikep, ali znam da će naši navijači opet biti uz nas u velikom broju. Što se tiče Levskog ako gledamo te utakmice koje su igrali kod kuće, mišljena sam da će pokušati iskoristiti svoje prilike. Opasni su kad lopta stoji i imaju jako brza krila. To je moje mišljenje da će oni početi na takav način. Pokušat će koristiti našu nepažnju. Mi smo momčad koja ima filozofiju igre i ne znamo se braniti nego idemo na pobjedu.Razlika Hajduka prije dva mjeseca i sada?
Što se tiče razlike ona je jasna. Ima novih igrača, jako su cijenjeni svi igrači u momčadi. Mi smo imali jednu pripremu da možemo nastaviti. To je ta razlika. Pogotovo je razlika ta kako dani prolaze igrači su sve više uvjereni u ideju koju im želim prenijeti.

S kojim bi rezultatom bili zadovoljni?
Nižić: pobjeda bez primljenog gola.
Carrillo: Sutra je meni utakmica od 180 minuta i uvjeren sam da moja momčad ima snagu da pobjedi u obje utakmice. Ono što je meni jasno to je da se ovdje radi od 180 minuta.

Hoćete li igrači odmah poletjeti u startu, ipak su navijači uz teren?
Nižić: Ić ćemo od prve minute na pobjedu, ali nećemo srljati.
Carrillo: Svaki pojedinac mora izaći sa svojim zadatkom. Očekujem da će nam publika koja će biti blizu dati taj iskorak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0