Carrillo pred Dinamo: “Atmosfera je jako dobra, igrači su shvatili važnost utakmice”

Hajduk sutra dočekuje Dinamo na Poljudu

Hajduk sutra dočekuje Dinamo u derbiju 13. kola HT Prve lige. Utakmica se igra na Poljudu u 19 sati. Sutrašnji derbi je najavio strateg Bijelih Joan Carrillo.


– Radili smo na psihološkom i taktičkom nivou. Filozofija igre Dinama je drugačija nego kod drugih momčadi. U derbijima teško da pobjede dolaze u taktičkom nivou, dolaze više zbog velike želje koja se iskazuje u toj utakmici. – kazao je Carrillo u uvodu.

Osvrnuo se i na atmosferu u svlačionici.

– Atmosfera je jako dobra, igrači su shvatili važnost utakmice. Bitno je da mi budemo mi i odigramo naš nogomet. Ne želim da na igračima bude teret nego na meni. Od njih zahtijevam da igraju nogomet, za što su sposobni. Sve što nije nogomet, neka meni kažu. Ako budu igrali na razini koju mogu, sigurno će pobijediti utakmicu. – rekao je Carrillo.

Otkrio je i na koga ne može sutra računati.

– Ne mogu igrati Futacs, Carbonieri i Juranović. Vidjet ćemo što je s Hugom. On sam želi vratiti se što je prije moguće. Baš jutros je trenirao s loptom, vidjet ćemo što će biti poslijepodne i razgovarati s našim liječničkim timom. Ne bih ga isključivao iz sutrašnje utakmice. – otkrio je Carrillo.


Potom je upitan o situaciji sa Saidom koji je prebačen u drugu momčad.

– Situaciju sa Saidom većina vas zna, on se nalazi u drugoj momčadi. To je unutarnja odluka koju sam ja donio nakon što sam analizirao situaciju. Donio sam tu odluku kao najbolju za momčad. – istaknuo je Carrillo.Na kraju se osvrnuo još jednom na Dinamo.

– Igrači znaju ako fizički budu na visokom nivou kao protiv Levskoga, Brondbyja ili Evertona, protivnik će nas teško pobijediti. Mislim da nema igrača koji neće dati sto posto od sebe! – zaključio je Carrillo.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/369611606793448/” bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0