Carrillo nakon utakmice: “Pobjedu posvećujem Torcidi, vatrogascima i Splitu”

Hajduk je prošao u sljedeće pretkolo s ukupnim rezultatom 3:1 nad bugarskim Levskim

Hajduk je današnjom pobjedom u drugoj utakmici drugog pretkola, od 2:1, prošao bugarski Levski ukupnim rezultatom 3:1. U sljedećem pretkolu očekuje ih danski Brøndby. Svoje dojmove nakon utakmice iznio je strateg Bijelih Joan Carrillo.


– Jako sam zadovoljan,  kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja. Imali smo niz prilika šanse, prije utakmice sam rekao da smo došli pobijediti, to smo i uradili. – kazao je u uvodu.

Ulazak Ohandze bio je pogodak…

– Mislim da smo mi stvorili puno prilika i prije, sad je dao gol Franck, ali mogli su i drugi. Nećemo pričati o jednom čovjeku, Mi smo dobar tim svi zajedno. Danas je ključan bio Ohandza, ali naša je filozofija pobjeda i zajednička igra i to ste vidjeli. Vrlo sam sretan zbog Francka. Levski je vrlo dobar tim. Ima puno novih igrača i treba vremena da se uigraju, znam kako im je. – istaknuo je Carrillo.

Na kraju je rekao kako su pobijedili za vatrogasce, Split i Torcidu.

– Najavio sam ako pobijedimo posvetit ćemo pobjedu Torcidi i vatrogascima i divnom gradu Splitu. Igrali smo za njih i ovu pobjedu posvećujem svima njima! – zaključio je Carrillo.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0