Carrillo: “Definitivno ova momčad cilja da ide prema naprijed”

Hajduk igra sutra protiv Intera u 19 sati

Hajduk u drugom kolu HT Prve lige gostuje kod zaprešićkog Intera. Bijeli idu na Inter nakon tri pobjede, dvije u Europskoj ligi nad Levskim i pobjedom u prvenstvu nad Lokomotivom u prvom kolu. Utakmica se igra sutra u 19 sati, a najavio je trener Hajduka Joan Carrillo.


– Mi smo bili upoznati s problemom natjecanja u Europi i ligi, ali odat ću vam tajnu. Kad se pobjedi lakše se oporaviti. Sutra protiv Intera trebamo svježe igrače jer znamo da će krenuti žestoko. Ekipa koja radi dobre tranzicije i dobra je strateški. To je jedna momčad s brzim krilima i bokovima. Što se tiče vertikalne igre oni će napraviti sve, a ako to uspiju bilo bi loše za nas. Mi smo spremni na sve i zato je najbitnije izabrati prave igrače. Sada je najbitniji Zaprešić

Hoćete li odmarati igrače?
– Neke ću igrače sigurno odmoriti, a sada samo razmišljam o utakmici s Interom. To je jako bina utakmica jer je već drugo kolo prvenstva. U planu je već bilo da napravimo neke izmjene, moramo još vidjeti stanje s doktorima, ali o svemu ću prvo obavijestiti svoje igrače.

Možete li komentirati kaznu UEFA-e?
– To je nešto na što ja ne mogu ništa odgovoriti jer ne mogu ništa napraviti. Kazat ću samo da nam je u Dugopolju bilo jako lijepo i publika nam je davala vjetar u leđa. Budući da se dogodilo što se dogodilo moramo se samo pripremiti što bolje i učiniti navijače zadovoljnim.

Je li grijeh držati Ohandzu u ovakvoj formi na klupi?
– Ne! Onda bi možda bio grijeh da držimo Saida na klupi. Igramo već tri utakmice, možda će sutra igrati. Ja svaku utakmicu moram izvaditi 11 igrača. Do 26 igrača tu nema nijedan grijeh. Do sada sam uvijek pogodio jer smo imali 3 pobjede. Pobjede nisu došle zbog pojedinca već zbog momčadske igre.

Niz od 14 utakmica imate 11 pobjeda, 2 remija i jedan poraz. Jeste li zadovoljni i ima li momčad još prostora za napredak?
– Definitivno ova momčad cilja da ide prema naprijed. Imamo svve predispozicije za ići naprijed i to mi ulijeva nadu za napredak, Ja znam gdje sam i ovdje sve što vrijedi je sljedeća utakmica. Zato smo svi skoncentrirani da idemo naprijed.


Gdje je prostor za napredak i hoće li biti još pojačanja?
– Što se tiče igrača govorim svoj mišljenje. Najveći pomak je što su igrači svakim danom sve uvjerljiviji. Kuže igru prema nazad i naprijed i to je veliki napredak koji smo uspjeli napraviti. Zato što puno puta moram pričati o specifičnom igraču, a puno je lakše pričati o Hajduku kao momčadi. To je taj veliki pomak i sigurno će se napredak još više primijetiti.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0