Ćamila Mičijević i Ivana Kapitanović: “Mi vam još uvijek ne vjerujemo”

Emocije oko uspjeha još uvijek su na visokoj razini


Nikada nisu bile u centru pažnje, nije se znalo kada igraju, a sada za njih zna cijela nacija.


Gošće RTL Direkta su dvije od 18 Kraljica šoka – vanjska lijeva Ćamila Mičijević i kapetanica i golman reprezentacije Ivana Kapitanović – koja je, koliko slavljenica toliko i tragičarka jer je zbog ozljede sve ovo morala pratiti od kuće.

Za početak, pojasnile su otkud nadimak “Kraljice šoka”.

Valentina Blažević je to u biti rekla nakon prve utakmice zato jer nitko nije vjerovao, nitko u Hrvatskoj to nije popratio. Nitko se nije nadao nikakvom rezultatu i to se sve htjelo nekako pritajit”, rekla je Ivana.

Emocije oko uspjeha još uvijek su na visokoj razini.

“Mi vam još uvijek ne vjerujemo”, izjavila je kroz smijeh Ćamila i dodala:“Teško je dati točan podatak kada smo mi stvarno počeli vjerovati u sebe. Jednostavno, desilo se spontano, prva utakmica – prva pobjeda. Polako smo se punili samopouzdanjem, u polufinalu nažalost izgubile, ali zato osvojile ove predivne medalje”.

Mnogi su ih podcjenjivali pa čak i danski trener, a onda tokom utakmice čak 17 minuta nisu primile gol.

“Baš sam se nadala da će pobijediti Dansku jer smo se dosta mučili sa danskom reprezentacijom u mlađim kategorijama, koja je više manje ista reprezentacija sad i one su to uspjele”, izjavila je Ivana.

“Mi se dobro nosimo s tim autsajderskim epitetom. Ovisi kako uzmete. Ako to prihvatite kao prednost, onda je prednost. Mi smo prihvatili pred utakmicu sa Danskom: ako ste nas podcjenili, mi ćemo vam pokazati na terenu da to nije baš tako lako kako pričate. Mi smo ih pustili da pričaju prije utakmice, nismo se previše oglašavali, a onda smo im sve objasnili na utakmici”, poručila je Ćamila.

Uspjehom su osigurale i plasman na svjetsko prvenstvo.

“Sigurna sam da će se ovo nastaviti i da nije jedan bljesak ovih djevojaka, nego da ćemo svi skupa još dugo veseliti i slaviti uz rukomet”, zaključila je Ivana.

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime