Čačić: “Dečko je došao bez posla, pa smo ga nekako uhljebili. Ni prvi ni zadnji”

Vrlo jasno je kazao da je Leverića zaposlio da ne radi ništa


Varaždinski župan Radimir Čačić iskreno je progovorio o uhljebljivanju stranačkih kadrova tijekom njegove političke karijere. Na sjednici Županijske skupštine 10. prosinca spomenuo je Alena Leverića, predsjednika Županijske organizacije HNS-a.


HNS-ov vijećnik Božidar Hajsok je tijekom rasprave podsjetio da je u vrijeme kada je Čačić bio ministar gospodarstva, a Alen Leverić njegov suradnik, zbog promjena cijena državnih poticaja za obnovljive izvore energije propao projekt zainteresiranih ulagača na geotermalnom polju u Lunjkovcu, piše Varaždinski.hr

“Pomozi sirotu na svoju sramotu”

Čačić je u odgovoru vrlo jasno odgovorio da je Leverića uhljebio da ne radi ništa.

– Ja sam od prosinca 2011. do listopada 2012. godine bio ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik vlade. I, zaista, energetika je bila poda mnom. Gospodin Leverić nije imao blage veze s tim. Ni u tragovima, a još i manje od toga. Imao sam želju odavde dovesti jednog uglednog i jakog čovjeka, koji je, nota bene, u HNS-u. Još uvijek. Riječ je o predsjedniku uprave nacionalnog trgovačkog lanca, Martinu Evačiću iz Petrijanca. Htio sam da mi jedan ozbiljan čovjek kao pomoćnik ministra pokriva trgovinu. Ali vlasnici te tvrtke odbili su ga pustiti jer nisu pristali na obeštećenje pa je odustao. Kako nisam imao drugog izbora, onda sam, ne znam više za što, uglavnom za ništa, uzeo Leverića. Tako to biva. Ponekad uzmete nekoga pa neka se nađe. Pomozi sirotu na svoju sramotu. Dečko je došao bez posla iz Medulina pa smo ga nekako uhljebili. Nije on prvi kojeg sam ja uhljebio, a možda ni zadnji – rekao je Čačić, prenosi Varaždinski.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime