Brzom akcijom zbrinuta strana obitelj s djetetom na Biokovu

Prilikom vožnje bicikla zajedno sa prikolicom za dijete spuštali su se od ulaza u Park prirode Biokovo prema Makarskoj te ih je zadesilo jako nevrijeme i orkanska bura


Na dežurni telefon HGSS stanice Makarska danas u 13,14 sati, zaprimljen je poziv u pomoć od mlade strane obitelji koja se nalazila u Srida sela Tučepi.

Prilikom vožnje bicikla zajedno sa prikolicom za dijete spuštali su se od ulaza u Park prirode Biokovo prema Makarskoj te ih je u putu zadesilo jako nevrijeme i orkanska bura praćena blatnjavom kišom, a jaki udar vjetra bacio ih je sa strane ceste nakon čega nisu mogli nastaviti put.

Uz pomoć jednog mještanina uspjeli su uputiti poziv u pomoć centru 112. Odmah po dojavi na teren izišla su dvojica spašavatelja koji su već u 13,23 sati bili pored unesrećenih, utvrdili da nema nikakvih ozljeda, te su ih potom zbrinuli i utoplili.

Jaki udari vjetra otežavali su kretanje i samim spašavateljima. Akcija je završena u 13,40 kad su se spašavatelji zajedno sa mladom obitelji vratili u bazu, izvjestila Hrvatska gorska službe spašavanja.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime