Brutalni napad na Prometova vozača odjeknuo je javnošću i izazvao osude sa svih strana. Saga napada na Prometove vozače nažalost se nastavlja.

O napadu se oglasio i Mate Zeljko, predsjednik Nadzornog odbora Promet.

– Kukavice koje su ovo napravile će u budućnosti imati prijavu za napad na službenu osobu, to smo dogovorili sa Velom i sindikatima prošli tjedan. Stižu antivandalske kabine za koje bih najradije da nisu potrebne, ali ovo je dokaz da su nažalost potrebne. Upravo stižu novi autobusi i nadam se da će policija i ostale službe zaštititi gradsku imovinu kao i njihove vrijedne ljude – kazao je Zeljko.

VEZANI SADRŽAJ:

Osudama napada pridružio se i splitski gradonačelnik Andro Krstulović-Opara:

– Pridružujem se osudi napada. Podupirem Upravu i Sindikate u traženju sigurnosti za vozače. Dolaze busevi s antivandal kabinama. Već sam tražio da ovakvi napadi budu tretirani kao napad na službenu osobu.Krvavi napad na Prometova vozača na Žnjanu

Tijekom srijede na Žnjanu na početnoj stanici autobusne linije 7 dogodio se novi napad na Prometovog vozača.

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora dva mlađa muškarca vozača su napala, a jedan ga je udario šakom u glavu. Vozaču je razbijena arkada te je Hitnom pomoći prevezen u bolnicu na Firulama.

Događaj je potvrdila i glasnogovornica splitske policije.

– Oko 15:10 smo dobili dojavu da je vozač napadnut od strane dvije mlađe muške osobe koje su nakon napada pobjegle. Nakon što mu se pruži liječnička pomoć znat ćemo težinu ozljeda. Tragamo za napadačima – potvrdili su nam kratko iz PU splitsko-dalmatinske.


2 KOMENTARI

 1. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: BOZANATOPALOVIC1@GMAIL.COM

 2. Za Matu Zeljka, predsjednika Nadzornog odbora Promet! Mate, po kojoj zakonskoj odredbi Promet naplaćuje vozne karte? Ako nisi zna, javni gradski prijevoz se u cijelosti financira iz “gradskog proračuna i naknada”, prema “Zakonu o komunalnom gospodarstvu”! Di i kome ide onda novac od tih karata? Da vozač nije pita za kartu Antu Škembera, Škember bi sada bio živ…da ovi isto tako nije pita ovu dvojicu da plate karte, sve bi bilo u redu, ako se događaj uopće i desio.
  Zar djelatnici Prometa nisu službene osobe, kada se već financiraju iz “gradskog proračuna”?…ili su možda ipak fizičke osobe pa zato tražite da se tretiraju kao službene…kako ćete to izvesti…na koju bazu? Pojasnite nam ipak, ako znate, što je točno Promet i tko i što su “djelatnici” istog?

  Za svaku vrstu nasilja u vezi tih “voznih karata” krivi ste vi i vaši prethodnici i svi koji donose te nelegalne odluke o naplati tih karata…zašto radite posao koji ne razumijete…ili pak razumijete…hm…mislim ipak da savršeno razumijete što radite?

  Isto se radi i sa naplatom parkinga na javnim cestama…naplaćuje se vozačima parking a oni za cijelu godinu unaprijed plate korištenje javnih cesta na tehničkom pregledu…pa po koliko puta da plaćaju jednu te istu stvar?

  Mate, Mate…da vidimo koliko će ovaj komentar biti na ovoj stranici?

Comments are closed.