Brončane rukometašice još nisu dobile premije za odličan nastup na Euru

Prvo se treba sastati upravni odbor te odlučiti kolike će biti premije i kad će biti isplaćene. Tek kad odlučimo, onda se ide u isplatu. Curama će biti plaćeno, nema brige, u to mogu svi biti sigurni, kaže predsjednik HRS-a


Hrvatske rukometašice i službeno su najbolja ekipa godine, a bronca iz Danske sad je i službeno najveća senzacija u povijesti europskih prvenstava. Primili su ih predsjednik RH, premijer, ministri, obećali su im premije, novac, brda i doline, rekao bi narod. Mjesec dana nakon završetka Eura 24 sata provjerila su kakvo je bankovno stanje, je li sjela kakva “šuška”. Zaslužena, naravno.


– A što da vam kažemo – počele su djevojke, njih nekoliko, u ime ekipe.

– Niti nam se itko iz saveza javio, niti su nam rekli kolike su premije, niti smo išta dobile. Evo, niti znamo kad ćemo dobiti, ako ćemo dobiti – kažu djevojke, koje, i to je razumljivo, nisu htjele da im objavimo imena. Bez brige, itekako ih dobro znate.

Uostalom, uveseljavale su nas cijeli prosinac, svi smo se kleli u njih, proglašavali ih ogledalom države i častili ostalim epitetima koje lijepimo pobjednicima. No kako svaki novčić ima i drugu stranu, treba čuti i zatražiti objašnjenje i kod čelnih ljudi saveza, točnije – prvog čovjeka, Tomislava Grahovca, koji je prošle godine dobio novi mandat i vrlo uspješno izvršavao tu dužnost.

– Je, istina, nisu dobile premije – potvrdio je Grahovac, a razlog je, kako kaže, protokolarne naravi. A on je…

– Prvo se treba sastati upravni odbor te odlučiti kolike će biti premije i kad će biti isplaćene. Tek kad odlučimo, onda se ide u isplatu. Curama će biti plaćeno, nema brige, u to mogu svi biti sigurni, samo da prođemo proceduru, Pa tek je siječanj, prvenstvo je netom završilo – rekao je Grahovac.E, sad, znate kako je, nekome je “tek”, drugome je “već”. Djevojkama koje igraju za 500 eura na mjesec i uz to studiraju svaka je kuna dobrodošla, pa bismo, ako možemo, u njihovo ime zamolili upravni odbor da ne zaboravi silna obećanja i silnu radost koju su nam te djevojke priuštile.

– Bit će sve plaćeno – još je jednom potvrdio prvi čovjek saveza.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime