Brojni Makarani na rivi dočekali predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

Nakon Makarske, predsjednica se zaputila u Omiš i Sinj, nakon čega će u Splitu održati završni skup u Š.C. Gripe s početkom u 18 sati


Trenutna predsjednica Republike Hrvatske i kandidatkinja za idući mandat, Kolinda Grabar Kitarović, danas je posjetila Splitsko-dalmatinsku županiju.


Nakon druženja s građanima na glavnom trgu u Imotskom i prisustvovanju na misi u crkvi Franje Asiškog, predsjednica je stigla na Makarsku rivu. U društvu makarskog gradonačelnika Jure Brkana, Grabar Kitarović je pozdravila građane s kojima je rado pozirala i za fotografije.

U pratnji predsjednice bio je i župan splitsko-dalmatinski, Blaženko Boban koji je najavio završni skup na Gripama u 18 sati. Upitali smo ga za komentar rezultata anketa koje Grabar Kitarović prognoziraju tek tri posto glasova birača na predstojećim predsjedničkim izborima.

– Vidjet ćemo. Najbolja su anketa građani koji će izaći na izbore 22. prosinca – kazao je Boban dodajući da on zna koga će zaokružiti.

Gradonačelnik Brkan uvjeren je da će Makarani podržati Grabar Kitarović za drugi mandat.

– Po toplom prijemu, kako su je dočekali, ja vjerujem da će tako i biti i da će u Makarskoj već u prvom krugu imati pobjedu – kazao je.Nakon Makarske, predsjednica se zaputila u Omiš i Sinj, nakon čega će u Splitu održati završni skup u Š.C. Gripe s početkom u 18 sati.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime