U posljednja 24 sata zabilježene su brojne intervencije vatrogasaca.

Jučer oko 9.57 sati centar 112 zaprimio je dojavu o požaru u blizini naselja Tugare. Vatra je zahvatila 0.5 hektara niskog raslinja, trave i makije. Na teren je izašlo 7 vatrogasaca DVD Gata i 6 vatrogasaca DVD Omiš, te su do 11 sati ugasili požar.

Oko 11.20 sati u blizini Olujića kod Lovreća preko kamere je uočen požar kojeg su brzo ugasili vatrogasci DVD Lovreć.

U 15.56 sati došlo je do curenja plina iz boce u Okrugu Gornjem. Lokalni DVD je brzo intervenirao.

Svega par minuta kasnije izbio je požar trave u Zmijavcima. Vatra je zahvatila 3 tisuće kvadrata, a sve je pogasio JVP Imotski s tri vatrogasca.

Oko 18.36 zapalilo se krovište sušare u Trogiru. Sedam vatrogasca JVP Trogir s tri vozila lokalizirali su i ugasili vatru svega desetak minuta kasnije.

Vatrogasci DVD Sućuraj sanirali su požarište kod Bogomolja na Hvaru, a njihove kolege iz DVD Jelsa i DVD Stari Grad kod Zastražišća.

Oko 19.46 sati na Barutani je došlo do požara u kojem je izgorjelo 40 kvadrata trave, a vatru su pogasila tri pripadnika DVD Žrnovnica.

Danas u 1 sat došlo je do požara kuće u Vinišćima kojeg su ugasili vatrogasci DVD Marina, a sat vremena kasnije gorjela je trava i nisko raslinje na istom području. Požar je na nepristupačnom području pa se prati do jutra.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime