Igrači MNK-a Torcida velikom pobjedom su počeli novu sezonu u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi – Jug.

Utakmicu protiv MNK-a Konoba Tomić s Brača, počeli su minutom šutnje za preminule osnivače MNK-a Torcida Lena Budimira i Antu Ivaniševića.

“Nabrijani” Bračani krenuli su snažno i već u nekoliko prvih minuta u maloj dvorani na Gripama poveli s 0:2. Uskoro su vodili s tri gola razlike, a onda se Torca probudia i kako nam je kazao sportski direktor Marijo Grubić Kula, “naši su momci pokazali pravu torcidašku borbenost”.

Gol po gol, igrači koje s klupe vodi legendarni torcidaš i poznati futsal trener Petar Matenda, počeli su stizati Bračane.

Prvo su izjednačili, a potom zabili još dva gola za konačnih 5:3 za MNK Torcida kontra MNK Konoba Tomić. Kažimo da je ovo velika pobjeda za ekipu MNK-a Torcida, obzirom da im je nekoliko odličnih igrača otišlo u druge klubove. Tako su Denis Kuzmanić,Toni Matijević i Ivica Perajica otišli u Bačvice, a Marko Bačić u Jezera.

Ipak, u MNK Torcidu su došli Joško Jelavić (Mejaši), Ivan Baran ( slobodan igrač), Frano Silić (veliki nogomet), Luka Šarić (Hajduk ), Petar Jukić (Hajduk), Benjamin Marasović (Universitas – Dubrovnik) i Ivan Gavranić – vratar (Korčula – veliki nogomet i Splitska liga mali nogomet).S Torcidom su i nadalje ostali: vratari Tešija i Karaman, te igrači Palada, Šalov, Gudelj Velaga , Vukić, Bikić, Buljan, Laura, Milaković i Krause.

Zaključimo – pobjedom u 1. kolu 2.HMNL– Jug, MNK Torcida na najbolji je mogući način, pobjedom nakon velikog preokreta, otvorila novu sezonu.

Bravo, Torca!