BRAVO, SPLIĆANKE! Mlade košarkašice Žane Lelas prvakinje su Hrvatske do 12 godina

Ovo je već drugi unaslov za redom košarkašica Akademije Žana Lelas

U zagrebačkoj Dubravi je od četvrtka trajao mini košarkaški spektakl. U četiri dana kroz dvoranu u Dubravi procirkuliralo je 56 ekipa s gotovo 800 djece.


Upravo zavidna brojka prijavljenih ekipa govori koliko je kvalitetna završnica Prvenstva Hrvatske i kako se svi uvijek rado vraćaju. Kako oni najmlađi tako se u dvorani uvijek vide lica raznih bivših, kao i aktualnih igrača.

Za sjajne vijesti pobrinule su se cure Žane Lelas. Mlade košarkašice Žane Lelas postale su prvakinje Hrvatske! Titulu su izborile pobjedom protiv Medveščaka 59:45.

Igrale su sljedeće igračice: Lana Bešlić, Laura Jakelić, Iva Puljak, Mare Kilić, Lea Mikulić, Tonka Jakšić, Ela Dujmović, Antea Števanja, Lucija Miošić, Mia Nekić, Tonka Znaor i Katarina Mladinić. (Voditeljica Žana Lelas).

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/marijana.puljak/videos/10154737543968226/” bottom=”30″]

Ovo je već drugi uspjeh za redom Akademije Žana Lelas. Naime, prošlog mjeseca titulom državnih prvakinja okitile su se pretkadetkinje. Ovim je titulama košarkaška Akademija Žane Lelas ostvarila nevjerojatan uspjeh s obzirom na to da je osnovana prošle godine.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0