Početak nove školske godine nogometaši Hajduka iskoristili su za posjet štićenicima Dječjeg doma Maestral. Često hajdukovci dolaze u goste djeci iz Maestrala, a ovom prigodom prvotimci Josip Posavec, Stanko Jurić, Marin Ljubić i Marin Jakoliš obradovali su mališane svojim dolaskom te su im dali podršku i zaželjeli sreću uoči početka nove godine. Igrači su za djecu pripremili i posebne poklone za ovaj dan – pribor za školu i opremu za tjelesni odgoj.

– Veliko nam je zadovoljstvo biti s ovom djecom i razveseliti ih barem na pet minuta, neki od njih će danas napraviti jedan veliki korak u svom životu, prvi put će zasjesti u školske klupe i zaista mi je drago što smo mogli doći ovdje i dati im dodatan poticaj. Želimo im svu sreću u novoj školskoj godini i općenito u životu – kazao je Hajdukov vratar Josip Posavec nakon posjeta Maestralu.

Marinu Jakolišu ovo je bio prvi posjet Maestralu, a njegovi dojmovi su više nego pozitivni.

– Ovaj danas posjet je mala stvar za ovako velike ljude, djecu koja to posebno zaslužuju i stvarno je lijepo biti danas ovdje s njima prije početka školske godine – zaključio je Jakoliš.